Nieuws

Bonthuis Vaartjes Makelaars houdt je op de hoogte van nieuws dat interessant kan zijn tijdens je zoektocht naar een huis. Door op één van de onderstaande titels te klikken kun je het hele artikel lezen. Veel leesplezier !

Tweede Kamer stemt in met Uitvoeringswet AVG

Extern nieuws

Op 8 maart debatteerde de Tweede Kamer over de Uitvoeringswet AVG. Deze wet regelt de uitvoering van de Europese Verordening Gegevensbescherming, die in 2016 in werking is getreden. Een belangrijk thema in het debat was de grote impact die de wet heeft op bedrijven en andere organisaties en de onrust die hierover is ontstaan. Door het werken met ‘open normen’ is er nog steeds veel onduidelijk is over wat er nu wel en niet mag bij het verwerken van persoonsgegevens.

Veelbelovende start ‘stationstour’ NVM Nieuwbouwspecialisten

Extern nieuws

Vorig jaar een ‘stadiontour’, dit jaar een ‘stationstour’: vonden de regiobijeenkomsten van NVM Nieuwbouwspecialisten in 2017 in voetbalstadions plaats, in 2018 vormen zes stationsgebieden in Nederland het decor. ‘De invloed van mobiliteit op nieuwbouw’ is het verbindende thema. De start op 7 maart 2018 in het EYE Filmmuseum in Amsterdam-Noord was veelbelovend.

Recent bekeken