Bonthuis Vaartjes Makelaars

Nieuws

Bonthuis Vaartjes Makelaars houdt je op de hoogte van nieuws dat interessant kan zijn tijdens je zoektocht naar een huis. Door op één van de onderstaande titels te klikken kun je het hele artikel lezen. Veel leesplezier !

Gemeente Zwartewaterland wil 750 nieuwe woningen uit de grond stampen

Gemeente Zwartewaterland wil 750 nieuwe woningen uit de grond stampen Zwartewaterland heeft tot 2030 behoefte aan 750 nieuwe woningen, zo blijkt uit het nieuwe Woonbehoefteonderzoek die de gemeente om het jaar laat opstellen. Het gaat om 600 koop- en 150 huurwoningen. “We willen daarop inspelen en volop doorbouwen voor eigen vraag”, zegt wethouder Gerrit Knol. Hoeveel woningen er exact in Zwartsluis bij komen, is nog onduidelijk.

‘Enthousiasteling’ Charlotte op haar plek bij Bonthuis Vaartjes

‘Enthousiasteling’ Charlotte op haar plek bij Bonthuis Vaartjes Charlotte Logtenberg (22) versterkt sinds dit jaar het team van Bonthuis Vaartjes Makelaars. Ze is geen onbekende voor de meeste van haar collega’s. “Ik heb al twee zomers en rond de feestdagen vakantiewerk gedaan. Geweldig dat ik nu in dienst kom bij het bedrijf”, vertelt de geboren en getogen Genemuidense.