Huis verkopen in stille verkoop?

Wat is stille verkoop?
Stille verkoop wil zeggen dat wij je woning niet aanbieden aan het grote publiek, maar aan een selectieve groep van serieuze belangstellenden. Je krijgt dus ook geen bord in de tuin, geen Funda presentatie etc. 

Ook als je alleen onder bepaalde voorwaarden wilt verkopen kan stille verkoop een goede optie zijn.Bonthuis Vaartjes kent de lokale situatie en weet precies wat er bij de verkoop van een huis komt kijken. Er wordt gewezen op valkuilen en gebreken, zodat je niet voor onverwachte kosten of nare verassingen komt te staan. En uiteraard wordt je geholpen bij het bepalen van de juiste verkoopstrategie, zodat jij jouw huis kunt verkopen voor de scherpste prijs en tegen de meest gunstige voorwaarden.

Werkgebied
Wij verkopen huizen in de gemeente Zwartewaterland (Zwartsluis, Hasselt en Genemuiden) gemeente Kampen en delen van de gemeente Steenwijkerland (waaronder Vollenhove, Sint Jansklooster, Blokzijl en Belt Schutsloot)

De garantie van een NVM verkoopmakelaar
Wij zijn (als enige makelaar in de gemeente Zwartewaterland) aangesloten bij de NVM. Als erkend NVM verkoopmakelaar voldoen wij aan de strenge kwaliteitseisen van de NVM. Onze makelaars zijn goed opgeleid en kunnen nooit tegelijkertijd verkoopmakelaar en aankoopmakelaar zijn. Dit wordt ook de erecode van het NVM genoemd.

Vraag een gratis informatiegesprek en inschatting van de waarde van uw woning aan.

Ik wil meer weten