Uniek wonen in De Parkwachter

In Hasselt ontwikkelt KORAAL het bijzondere en unieke project de Parkwachter. Op de grens van het park De Stadsweide en de nieuwe woonwijk Om de Weede worden diverse ruime appartementen en penthouses gerealiseerd. Wilt u wonen in het groen, maar dichtbij de stad?

Verdiepingshoge raampartijen en royale balkons
Met prachtig uitzicht op de wijde omgeving
De hoofdentree ligt vorstelijk in het midden en verbindt twee gebouwen met elkaar. Bij binnenkomst worden alle appartementen via het centrale trappenhuis met lift ontsloten. Ook de bergingen zijn inpandig te bereiken. De raampartijen en de royale balkons over de volledige breedte van de appartementen, benadrukken nog eens de unieke ligging van deze woningen. U zult nooit uitgekeken raken op het vrije zicht vanaf uw balkon. De terrassen/balkons hebben een riante oppervlakte.Behoefte aan een werkkamer?
De appartementen en penthouses zijn voorzien van een heerlijke open woonruimte, twee slaapkamers, badkamer en berging. De woonoppervlakte van de appartementen en penthouses zijn royaal opgezet. Beide zijn ruim genoeg om een werk-of hobbykamer in te richten. Of om er een plek van te maken waar u uzelf kunt terugtrekken uit het drukke dagelijkse leven, zonder het contact met het stadsleven te verliezen.

Geinteresseerd?
Kijk verder op de project website en schrijf u vrijblijvend in.