Bonthuis Vaartjes Makelaars

Zaterdag 24 juni is het nieuwbouwdag

Op zaterdag 24 juni organiseren Bonthuis Vaartjes Makelaars en Alex Woon- & bedrijfsmakelaars, dé nieuwbouwmeesters uit de regio Zwartewaterland, Kampen, Zwolle en de kop van Overijssel, een nieuwbouwdag

Misschien denkt u wel eens na over het kopen van een nieuwbouwhuis. Dan is deze dag voor u! Op deze dag zijn onze kantoren in Kampen, Zwolle, Genemuiden en Zwartsluis geopend en kunt u vrijblijvend met onze makelaars en hypotheekadviseurs in gesprek over de mogelijkheden die er voor u zijn.

Op de nieuwbouwdag komt u alles te weten over de nieuwbouwprojecten die wij op dit moment in de verkoop hebben, er zijn brochures en impressies van de woningen te zien. Ook krijgt u alle gelegenheid om vragen te stellen aan onze makelaars. Zij vertellen graag hoe het kopen van een nieuwbouwhuis in z’n werk gaat en wat de voordelen zijn van een nieuwbouwwoning ten opzichte van een bestaande woning. Denk hierbij aan lage tot geen energielasten en een strakke afwerking. Naast de makelaars zijn ook onze hypotheekadviseurs aanwezig om u bij te praten over de financiële mogelijkheden. Zij vertellen u alles over mogelijke financiële voordelen, zoals de rentekorting. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt!De projecten klik hier
Op dit moment zijn de bouwvakkers met veel passie aan het werk aan misschien wel uw toekomstige huis. Zo wordt in Kampen het nieuwe dorp Reeve ontwikkelt, een dorp dat zo is opgezet dat het unieke IJssellandschap maximaal beleefd wordt. Hier komen vanaf 22 juni 35 woningen in de verkoop. Aan de Kamperzeedijk in Genemuiden worden 6 tweekappers gebouwd, het project Oosterbroek. Hier woont u aan het water én midden in de natuur. Aan de rand van Genemuiden wordt volop gebouwd in het plan Tag West. Deze wijk kenmerkt zich door de dorpse sfeer en de schitterende ligging nabij de natuurlijke omgeving. Hier zijn onlangs de Dijkwoningen in de verkoop gekomen. In Hasselt worden 17 appartementen ontwikkelt, het project De Parkwachter. Hier woont u in een prachtige groene omgeving van de meanderende Weede en het Zwartewater. Aan het Zwartewater, tegenover het centrum van Hasselt worden de Hanzesteden Watervilla's met kantoorruimte ontwikkelt, wonen en werken aan water! In Zwartsluis zijn onlangs bedrijfsunits De Velde in de verkoop gekomen aan de Grote Kranerweerd.

Uw eigen droom voor ogen? Zelf bouwen kan ook! Aan de noordoostkant van Hasselt ligt de ruime woonwijk Om de Weede, grenzend aan natuur-, vaar-, en recreatiegebied. Daar zijn nog kavels beschikbaar zodat u uw eigen droomhuis kunt realiseren. In Zwartsluis zijn nog enkele kavels beschikbaar aan de Whaa, een echte woondroom aan het water!

Bouwplaatsen geopend
Op de nieuwbouwdag zijn er twee bouwplaatsen geopend zodat u een kijkje kunt nemen. In Genemuiden opent Heutink Groep de bouwplaats op Tag West, zij geven u alle informatie over de nieuwe Dijkwoningen en u kunt een glimp opvangen van de huidige werkzaamheden. In Hasselt opent HEUTBOUW de locatie waar De Parkwachter wordt ontwikkeld. Middels het betreden van een hoogwerker kunt u alvast van het toekomstige uitzicht genieten. 

Markeer in uw agenda
Benieuwd geworden naar één van onze projecten? Of ziet u uw financiële vraag graag beantwoord? Kom dan naar de nieuwbouwdag die plaatsvindt op zaterdag 24 juni, van 10:00 tot 13:00 uur. Deze dag zijn onze kantoren in Kampen, Zwolle, Genemuiden en Zwartsluis geopend. Voor de kinderen staat op locatie Zwartsluis een springkussen klaar. Zien we u dan?