Huis kopen ?

Op zoek naar je droomwoning. Zelf doen of met een makelaar?
Het zoeken naar een nieuwe woning is in de huidige huizenmarkt een echte speurtocht. Je kunt je kansen vergroten met de aankoopbegeleiding van één van de makelaars van Bonthuis Vaartjes Makelaars.

Een woning kopen is niet iets dat je dagelijks doet. Het is daarom prettig als iemand je goed advies kan geven over de huidige woningmarkt, bouwkundige aspecten, ontbindende voorwaarden, gemeentelijke bepalingen en het uitbrengen van een kansrijke bieding.

Reden genoeg om eens te praten met Bonthuis Vaartjes Makelaars. Maak kennis met onze meerwaarde en neem ons mee naar de bezichtiging. Bij ons is het aankooptraject in goede handen, wij behartigen namelijk jou belang. 

Aankoopbegeleding Bonthuis Vaartjes Makelaars
- no cure no pay
- de zekerheid van een gediplomeerde makelaar
- onze kantoren zijn aangesloten bij de NVM
- toegang tot de NVM woningdatabase

Wat kan Bonthuis Vaartjes Makelaars voor jou betekenen?
Als je op zoek wilt gaan naar een nieuwe woning, kun je een vrijblijvend gesprek aanvragen bij Bonthuis Vaartjes Makelaars. Je kunt het aankoopproces van begin tot einde laten regelen of kiezen voor bepaalde delen van dienstverlening. Het pakket aan activiteiten dat je afspreekt, bepaalt de hoogte van de vergoeding – de courtage - die de NVM-makelaar ontvangt na aankoop van je nieuwe woning. Bereikt Bonthuis Vaartjes Makelaars geen resultaat, dan ook géén kosten. Download de brochure

Het aankoopproces
Als de afspraken over de dienstverlening met de NVM-aankoopmakelaar rond zijn, kan het aankoopproces beginnen.
Stap 1. Geschikte woning zoeken
Stap 2. Bezichtigen
Stap 3. Extra onderzoek
Stap 4. Onderhandelen
Stap 5. Ondertekening koopovereenkomst
Stap 6. Je woning financieren
Stap 7. Naar de notaris

Bonthuis Vaartjes Makelaars is, als enige makelaar in de gemeente Zwartewaterland, aangesloten bij de NVM