Ga jij de uitdaging aan ?

Onze makelaarskantoren Alex Makelaars en Bonthuis Vaartjes Makelaars zijn een begrip in de regio Kampen, Zwartewaterland en Zwolle. Een logisch gevolg van ons doordachte concept waarin persoonlijke aandacht en vakkennis centraal staan. Om opdrachtgevers in onze regio optimaal te blijven bedienen, willen wij investeren in gemotiveerde vakmensen.

Wat ga je doen?
Als Register Taxateur werk je zelfstandig en heb je veel vrijheid. Geen dag is hetzelfde. Je wisselt kantoorwerkzaamheden, zoals het verzamelen en analyseren van marktinformatie, het uitvoeren van taxaties en het schrijven van rapporten, af met opnames van objecten in het veld. Jij bepaalt de waarde van diverse soorten vastgoed voor verschillende taxatiedoelen. Ook controleer je de uitgevoerde taxaties van collega’s (plausibiliteitscontroles). Je bent contactpersoon voor opdrachtgevers en gebruikers. Ook werk je nauw samen met collega taxateurs, juristen en andere specialisten. Je krijgt daarnaast volop kansen om je verder te ontwikkelen als professioneel taxateur.

Daarnaast verwachten wij dat:
- je beschikt over een HBO werk- en denkniveau.
- je geregistreerd bent bij VastgoedCert, NRVT en NVM.
- je resultaatgericht, accuraat, flexibel en stressbestendig bent.
- je bekend bent met waarderingsmodellen en vastgoedrekenkunde, zoals huurwaardekapitalisatie, gecorrigeerde
  vervangingswaarde en DCF berekeningen
- je in het bezit bent van een rijbewijs B
- je een teamplayer bent met een sociale instelling en oog voor de menselijke factor binnen het team en richting onze klanten.

Enthousiast?
Hebben we je enthousiast gemaakt? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv naar Freek van den Berg via info@bvmakelaars.nl of info@alexmakelaars.nl . Als je nog wat meer wilt weten, schroom dan niet om Freek te bellen op 038-3866666 of 038-3336633.