Als het om taxeren gaat

Bij de aankoop van een woning, een verbouwing of een verlaging van de hypotheekrente is een taxatie veelal vereist. Om zo min mogelijk vertraging op te lopen in bijvoorbeeld een hypotheektraject, wil je dat een taxatierapport snel, deskundig en volgens de norm wordt opgemaakt. Laat je taxatie daarom uitvoeren door een taxateur van Bonthuis Vaartjes NVM Makelaars. 

Doel van de taxatie
Doel van het rapport: de marktwaarde bepalen van de door jou gekochte woning c.q. de huidige woning.  Deze is onder andere afhankelijk de inhoud en oppervlakte van de woning, de ligging, gebruikte materialen en de staat van onderhoud. En voor welk bedrag zijn diverse vergelijkbare huizen recentelijk verkocht? 

Werkgebied
Wij zijn taxatiespecialist in de woonplaatsen Zwartsluis, Genemuiden, Hasselt, Belt Schutsloot, Vollenhove en Sint Jansklooster. Wij zijn (als enige makelaar in de gemeente Zwartewaterland) aangesloten bij de NVM. 

Validatie door het NWWI of Taxateursunie
Diverse geldverstrekkers vragen om een gevalideerd taxatierapport. Dit betekent dat het rapport voldoet aan de door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) gestelde normen. Maar omdat een gevalideerd rapport lang niet in alle situaties is vereist, kun je bij Bonthuis Vaartjes Makelaars kiezen tussen een standaard en een gevalideerde taxatie. Voor een standaard taxatie is geen tussenkomst van het NWWI nodig.

Waarom Bonthuis Vaartjes Makelaars?
NWWI-taxatie of niet, de taxateurs van Bonthuis Vaartjes Makelaars werken altijd volgens de erecode van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Zo weet je zeker dat je een betrouwbaar taxatierapport ontvangt. Bovendien staat er dag in, dag uit een taxateur voor je klaar en werken wij met een snel en efficiënt systeem. Spoedopdrachten zijn dus geen enkel probleem !

Ook voor bedrijven
Of je nu een klein winkelpand of grootschalig complex aankoopt, ook als bedrijf kun je bij ons terecht voor een taxatie. Sterker nog, met meer dan 40 jaar ervaring zijn de bedrijfstaxateurs van Bonthuis Vaartjes Makelaars absolute specialisten in het vak. Dus heb je op korte termijn een helder, deskundig en betrouwbaar taxatierapport nodig? Dan ben je bij Bonthuis Vaartjes Makelaars aan ’t juiste adres.

Vrijblijvende aanvraag
Vul hieronder je gegevens in, dan nemen wij contact met je op om je wensen te bespreken.