Bonthuis Vaartjes Makelaars

Vanaf januari nieuw bij Bonthuis Vaartjes

Astrid Adams gaat voor de glimlach van klanten “Wat het leukste aan de makelaardij is? De glimlach van blije opdrachtgevers die je hebt kunnen helpen”, zegt Astrid Adams. Vanaf januari gaat ze die glimlach op de gezichten van relaties van Bonthuis Vaartjes Makelaars toveren. Dan begint ze namelijk als nieuwe NVM makelaar/ taxateur bij het kantoor van Zwartewaterland.

Ruime ervaring
“Al bijna 38 jaar. Ongelooflijk he?”, zegt ze over haar ruime ervaring in het makelaarsvak. Ze begon destijds als secretaresse op het kantoor van een NVM makelaardij in Zwolle en verliet na het behalen van haar vakdiploma’s de makelaardij nooit meer. “Nee, ik heb nooit iets anders gewild. Het contact met de mensen blijft leuk. Je helpt ze met bezichtigingen, verkopen, aankopen, taxeren en ondertekenen van het koopcontract. Geen dag is hetzelfde. En dat geldt ook voor elk mens en elke woning. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk.”

Geboren en getogen in Zwolle
Via de makelaar in Zwolle kwam ze eerst bij een makelaar in het westen van het land terecht. Daarna trok ze weer richting de Overijsselse regio. “Ik ben geboren en getogen in Zwolle. Maar toen ik eind vorige eeuw terugverhuisde naar deze regio, zag ik een ontzettend leuk huisje in Wapenveld, waar ik aan het eind van de straat het bos kon inlopen. Ik ben er nooit meer vertrokken. Nog steeds vind ik het heerlijk om met mijn twee hondjes de straat uit te lopen…En een andere hobby is lekker uiteten gaan.”

Prettig makelaarskantoor
Vanuit nieuwe woonplaats Wapenveld bleef Zwolle het belangrijkste werkterrein. Ze werkte voor meerdere Zwolse NVM makelaars. “Door de veranderende markt moest ik echter op zoek naar een nieuwe werkgever. Toen vroeg Freek van den Berg of Bonthuis Vaartjes Makelaars niet iets voor mij was. Ik ken Freek via het bestuur van de NVM-afdeling Zwolle. ‘Zeker!’, zei ik meteen. De sollicitatiegesprekken met Bert Vaartjes en Freek van den Berg verliepen uitermate prettig en vandaag heb ik mijn arbeidsovereenkomst getekend. Kortom, weer in de regio Zwolle en ook Hasselt en Zwartsluis zijn niet onbekend voor me. Bonthuis Vaartjes ken ik bovendien als een heel actief makelaarskantoor met leuke medewerkers. Daarom heb ik veel zin in deze nieuwe stap.”

Mooiste compliment
Uiteraard blijft ze, samen met haar zoon en vriend, wonen aan de rand van het bos. Via geboortestad Zwolle rijdt ze dan naar haar nieuwe werkterrein in Zwartewaterland. “Ik denk dat ik prima pas bij Bonthuis Vaartjes. Met mijn ervaring vul ik het team goed aan. En inderdaad, hopelijk zie ik weer regelmatig de glimlach van tevreden opdrachtgevers. Dat blijft toch het mooiste compliment dat je in dit vak kunt krijgen.”

Noot:
Bonthuis Vaartjes Makelaars is het toonaangevende makelaars- en hypotheekkantoor in de regio Zwartewaterland en delen van Steenwijkerland. Het team bestaat uit 10 medewerkers, welke werkzaam zijn vanuit de kantoren in Zwartsluis en Genemuiden. Wij zijn aangesloten bij de NVM