Bonthuis Vaartjes Makelaars

Geslaagd in onze zoektocht, de pakketjes zijn inmiddels uitgepakt !

Nieuw in ons bedrijf: Miranda Besten in de combinatie functie van foto-/videograaf en binnendienst medewerker makelaardij

Het kantoor zocht een nieuwe medewerker voor de fotografie, video en styling in combinatie met werkzaamheden voor de binnendienst van de makelaardij. “Naast achttien jaar ervaring in de makelaardij zette ik de afgelopen jaren een eigen fotografiebedrijf op. Dit is de perfecte match dus…”, lacht de inwoonster van Giethmen, dat niet ver buiten Ommen ligt.


“Dit moet zo zijn…”, dacht Miranda Besten toen ze een vacature van Bonthuis Vaartjes Makelaars onder ogen kreeg. De ruime ervaring in de makelaarswereld is een dikke pre, zegt Bert Vaartjes die samen met Freek van den Berg eigenaar is van het kantoor met vestigingen in Genemuiden en Zwartsluis. “We hebben het momenteel zo druk dat we een extra binnendienstmedewerker goed kunnen gebruiken”, legt Vaartjes uit.
Die drukte is ook de reden dat Bonthuis Vaartjes de vacature plaatste. “Wij besteedden de afgelopen jaren het vastleggen van objecten uit. Maar vanwege de snelheid op de huidige woningmarkt en het grote aantal verkoopopdrachten gaan we dit weer professioneel in eigen beheer doen. Dat is persoonlijker en bovendien kunnen we nu nog sneller handelen.”


Miranda Besten is uiteraard blij met de keuze. “Ik heb er ontzettend veel zin in…”, zegt ze. “Toen we kinderen kregen ben ik parttime gaan werken. Daarna volgde ik een opleiding aan de Foto Vakschool en combineerde ik de makelaardij met een eigen bedrijf. Eerst fotografeerde ik vooral kinderen, later verzorgde ik ook familieportretten en trouwreportages en uiteindelijk kwam ik parttime in dienst bij een bedrijf dat professionele woningfotografie verzorgt voor makelaars. En dat bleek ook ontzettend leuk om te doen.”

“Maar ik vind het geweldig dat ik bij Bonthuis Vaartjes weer in de makelaardij én vastgoedfotografie terechtkom. Het is een uitdaging om woningen zo goed mogelijk te presenteren. Het stylen van de woning en het contact met de mensen maken dit vak extra leuk. En dat ik nu ook weer in de binnendienst makelaardij kom te werken en contact met collega’s heb, maakt deze stap nog leuker.”

Miranda is getrouwd en heeft twee kinderen. Naast fotografie zijn lezen, wandelen en ‘gezellig op pad met vriendinnen’ haar hobby’s. “Zwartewaterland is een nieuw gebied voor mij. Maar deze functie is zo leuk dat ik er graag wat langer voor in de auto zit.”