Bonthuis Vaartjes Makelaars

Te koop: De Parkwachter type II, 8061 LZ Hasselt

€ 365.000,- v.o.n.

Beschrijving

UNIEK WONEN IN DE PARKWACHTER
In Hasselt ontwikkelt Koraal het bijzondere en unieke project DE PARKWACHTER. Op de grens van het park "De Stadsweide" en de nieuwe woonwijk "Om de Weede" worden diverse ruime appartementen en één penthouse gerealiseerd. Wilt u wonen in het groen, maar dicht bij de stad?

De prijzen voor type 2 variëren vanaf E 365.000,- t/m E 389.500,- vrij op naam

IN VOGELVLUCHT
DE PARKWACHTER wordt ontwikkeld op een prachtige en markante plek in Hasselt. Hier woont u tussen weide en water. Vanaf het balkon, of vanuit uw woonkamer, kijkt u uit over het groenblauwe veenweidegebied. U wandelt bij het verlaten van DE PARKWACHTER direct langs het meanderende riviertje "De Weede" in het groen.

TYPE II - HOEK
TYPE II - Hoek heeft 2 slaapkamers, badkamer, separaat toilet, berging, open keuken, woonkamer en toegang tot het balkon over de volle breedte van het appartement.

TYPE II - MIDDEN
TYPE II - Midden heeft 2 slaapkamers, badkamer, separaat toilet, berging, open keuken, woonkamer en toegang tot het balkon over de volle breedte van het appartement.

De appartementen hebben een woonoppervlakte van circa 78 m2 tot 91 m2.

Op de begane grond bevindt zich voor alle eigenaren een eigen inpandige bergruimte en een parkeerplaats op het buitenterrein.

DUURZAAM WONEN
De appartementen van DE PARKWACHTER worden voorzien van een duurzame installatie in de vorm van een collectie duurzaam warmtenet systeem. Door deze combinatie kunt u niet alleen verwarmen, maar ook koelen tijdens warme zomers. Een voldoende geïsoleerd appartement zorgt er bovendien voor dat er minder energie nodig is om de appartementen te verwarmen of te koelen. Daarom koopt u bij DE PARKWACHTER een appartement die uitermate goed is geïsoleerd. Dit garandeert duurzaamheid en toekomstbestendigheid.

Het appartementengebouw wordt voorzien van zonnepanelen. Hierdoor is het appartement minder energie en elektriciteitsnet nodig. Meer groene energie, minder kosten!

HANZESTAD HASSELT
Hanzestad Hasselt, gelegen aan het "Zwartewater" en de "Dedemsvaart", kent een indrukwekkende geschiedenis. Deze geschiedenis is terug te zien in de kern van deze stad. Hasselt heeft een beschermd stadsgezicht binnen haar 'grachtengordel'. Hierdoor zijn er binnen de stad nog ruim 70 rijksmonumenten te vinden. Denk hierbij aan het oude raadshuis, de Grote of Sint-Stephanuskerk of de unieke kalkovens net buiten het centrum.

WONEN IN HET GROEN DICHTBIJ DE STAD
DE PARKWACHTER grenst aan het natuur,- vaar- en recreatiegebied in de Kop van Overijssel en vormt zo de toegangspoort tot het nationaal park Weerribben-Wieden. Maar ook ligt DE PARKWACHTER in de buurt van de A28 en op circa tien minuten rijden van Zwolle, Kampen en Meppel. Hier woont u dus heerlijk landelijk, maar met alle stedelijke voorzieningen en werkgelegenheid in de directe nabijheid.

Kenmerken

Overdracht
Koopsom € 365.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 13 juli 2023
Bouw
Type object Appartement, portiekflat
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 2023
Type dak Lessenaarsdak
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte 78 m²
Inhoud 235 m³
Tuinoppervlakte 14 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Locatie
Ligging Aan park
In woonwijk
Platteland
Vrij uitzicht
Tuin
Type Zonneterras
Uitrusting
Verwarmingssysteem Vloerverwarming
Warmtepomp
Heeft kabel-tv Ja
Heeft een lift Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft schuur/berging Ja
Heeft zonnecollectoren Ja
Heeft ventilatie Ja
Neem contact met mij op
Sluiten

Recent bekeken