Bonthuis Vaartjes Makelaars

Te huur: De Grote Kranerweerd 12A-1, 8064 PE Zwartsluis

€ 1.075,- /mnd

Beschrijving

De Grote Kranerweerd 12a-1 te Zwartsluis.

Dit prachtig gelegen bedrijfspand, gebouwd in 2022, biedt jouw organisatie een ideale locatie om jouw onderneming succesvol te laten zijn.

Wij bieden jou een bedrijfsunit van 146m2 met daarin 92 m2 op de begane grond en 54 m2 op de verdieping. De unit is voorzien van een overheaddeur, krachtstroom en een betonnen vloer. De betonnen vloer (begane grond) heeft een draagkracht van 2250 kg/m2. Let wel, de verdiepingsvloer is van hout en heeft daarom een lagere draagkracht. Het pand is goed bereikbaar voor vrachtverkeer.

Op dit moment is er in het pand geen riolering en water aanwezig. In overleg met de verhuurder is dit wel te realiseren.

De locatie van het bedrijfspand ligt op het bedrijventerrein Kranerweerd aan de hoofdader De Grote Kranerweerd. Gerenommeerde bedrijven uit onder meer de foodsector en scheepsbouw vinden hier een plek. Dankzij de strategische ligging van Zwartsluis op een kruispunt van waterwegen is ook de nautische sector zeer goed vertegenwoordigd. Over weg & water zijn steden als Zwolle, Meppel en Kampen goed bereikbaar evenals de steden in het westen van ons land. Dankzij de goede voorzieningen, ondernemersvriendelijke gemeente Zwartewaterland, onderlinge samenwerking van ondernemers en de uitstekende arbeidsethos is Zwartsluis een geliefde vestigingsplaats voor succesvolle ondernemers.

Benieuwd of jouw onderneming past bij dit pand? Neem contact op met Bonthuis Vaartjes Makelaars en wij leiden jou graag rond.

Kenmerken

Overdracht
Prijs € 1.075,- per maand
Aangeboden sinds Dinsdag 25 juli 2023
Laatste wijziging Donderdag 1 februari 2024
Bouw
Type object Bedrijfshal
Eveneens Buitenterrein
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2022
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 146 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Neem contact met mij op
Sluiten

Recent bekeken