Bonthuis Vaartjes Makelaars

Te huur: Hanzeweg 16, 8061 RC Hasselt

Beschrijving

Hanzeweg 16, een multifunctioneel vrijstaand bedrijfspand bestaande uit bedrijfsruimte (logistieke functie), kantoorruimte en omliggend terrein.

Dit pand biedt een gevarieerd aanbod voor jouw bedrijf, op het industrieterrein van Hasselt. Hasselt, samen met Genemuiden, is door de provincie Overijssel aangewezen als 'topwerklocatie'. Het industrieterrein in Hasselt biedt tal van bedrijven met ieder zijn eigen specialiteit, hier wil jij toch gevestigd zijn?

Het is mogelijk om het geheel te huren, maar ook in separaat 1, 2 en 3.

1. LOGISTIEK CENTRUM
Het logistieke centrum is voorzien van maar liefst 18 laaddocks. Met een oppervlakte van ruim 2500m2 is er voldoende ruimte voor op- en overslag.

2. KANTOORRUIMTE
De kantoorruimte van 195m2, is volledig geschilderd en gestoffeerd en heeft op de begane grond beschikking over drie kantoorruimten, kantine, toiletruimten en toegang tot de eerste verdieping. Op de eerste verdieping tref je maar liefst vier kantoorruimten en een keuken.

De kantoorruimte is onder andere voorzien van:
- Pantry/keukeninrichting;
- sanitaire ruimten;
- 7 (af)gescheiden kantoorruimten;
- airconditioning;
- voldoende parkeerplaatsen.

Kortom, jij als ondernemer kunt er zo intrekken.

3. TERREIN
Het verharde terrein biedt diverse mogelijkheden door de oppervlakte van maar liefst ca. 3.700m2.

LOCATIE
Het bedrijventerrein van Hasselt is gelegen in de provincie Overijssel. Hasselt is gelegen op 15 autominuten van Zwolle, de provinciehoofdstad.

Het bedrijverterrein is gelegen aan de rand van Hasselt en is goed bereikbaar via verschillende uitvalswegen, waaronder de N331. Deze locatie biedt bedrijven gemakkelijk toegang tot de omliggende steden en infrastructuur. Op loopafstand van het object zijn bushaltes aanwezig. Gunstig voor alle zakelijke activiteit en logistiek. Het bedrijventerrein huisvest diverse bedrijven in verschillende sectoren, van industrie tot dienstverlening.

Kenmerken

Overdracht
Prijs Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds Vrijdag 12 april 2024
Laatste wijziging Vrijdag 19 april 2024
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2004
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 195 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Neem contact met mij op
Sluiten

Recent bekeken