Bonthuis Vaartjes Makelaars

Te huur: Spoelstraat 9E, 8281 JT Genemuiden

€ 800,- /mnd

Beschrijving

Spoelstraat 9E te Genemuiden.

Dit moderne bedrijfspand, opgeleverd in 2023, biedt jouw organisatie een uitstekende locatie om succesvol te ondernemen. Met een oppervlakte van circa 75m2 biedt dit pand voldoende ruimte voor verschillende toepassingen.

Wij presenteren jou een bedrijfsruimte van circa 75m2, met een breedte van 4.85 meter en een lengte van 14.70 meter. De vrije hoogte bedraagt maar liefst 6.55 meter en geeft je alle ruimte die nodig is voor jouw bedrijfsactiviteiten. Het pand is ingedeeld als één grote bedrijfsruimte, wat flexibiliteit biedt voor verschillende bedrijfstypes.

De overheaddeur waarover het pand beschikt heeft een breedte van 4.10 meter en een hoogt van 3.93 meter, dit maakt laden en lossen eenvoudig!

Dit pand is strategisch gelegen op het industrieterrein De Zevenhont in Genemuiden, omringd door bedrijven uit diverse sectoren. Dankzij de uitstekende bereikbaarheid is het pand goed te bereiken voor (vracht)verkeer.

Dit is dé ideale locatie om jouw bedrijf te vestigen en te laten groeien. Neem contact op met Bonthuis Vaartjes Makelaars voor meer informatie en een vrijblijvende bezichtiging. Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw zakelijke ambities.

Kenmerken

Overdracht
Prijs € 800,- per maand
Aangeboden sinds Vrijdag 8 september 2023
Laatste wijziging Donderdag 1 februari 2024
Bouw
Type object Bedrijfshal
Eveneens Buitenterrein
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2023
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 75 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Neem contact met mij op
Sluiten

Recent bekeken