Bonthuis Vaartjes Makelaars

Te huur: Oosterbrugstraat 31, 8281 BT Genemuiden

Beschrijving

Op de hoek Oosterbrugstraat - Puttenstraat te Genemuiden bieden wij deze representatieve kantoorruimte te huur aan op een zichtlocatie!

De Puttenstraat en de Oosterbrugstraat zijn de toegangswegen tot het centrum van Genemuiden, het betreft een zichtlocatie. Veel traffic en aandacht voor uw nieuwe werkplek!

Benieuwd geworden naar het pand? Wij nemen je mee.
We komen het kantoor binnen in de ruime entree. Daar heeft u toegang tot de pantry, het toilet en de kantoorruimte aan de rechterzijde. Ga je door de andere deur, dan kom je in de gang waar er toegang is tot maar liefst 5 kantoorruimten. Een aantal ruimten zijn voorzien van een vaste kast. Daarnaast beschikt één kantoorruimte over een archief/opslag.

Het pand heeft een totale gebruiksoppervlakte van 210m2 en bestaat uit maar liefst 6 kantoorruimten. Daarnaast heeft u de beschikking tot een pantry, toilet, een archief/opslag en diverse vaste kasten.

Voorzieningen:
- Airco
- Verwarming
- Pantry
- Toilet
- Glasvezel
- Centrale verwarming

Locatie
Het bedrijfscomplex is gelegen op het bedrijventerrein. Genemuiden ligt op 15 autominiuten van Zwolle (A28) en is door de Provincie Overijssel uitgeroepen tot 'topwerklocatie'.

Kenmerken

Overdracht
Prijs Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds Maandag 5 februari 2024
Laatste wijziging Woensdag 27 maart 2024
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1998
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 210 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Energieverbruik
Energielabel G
Neem contact met mij op

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken