Huis kopen in Genemuiden?

Op zoek naar je droomwoning. Zelf doen of met een makelaar?
Het zoeken naar een nieuwe woning in Genemuiden is een echte speurtocht. Welke woning past het beste bij je? Een appartement of een vrijstaande woning? Een tuin op het zuiden of een dakterras? Hoeveel kamers heb je nodig? In welke buurt? Wat zijn je financiële mogelijkheden?

Huis gezien bij andere makelaar?
Een woning kopen is niet iets dat je dagelijks doet. Het is daarom prettig als iemand je goed advies kan geven over de huidige woningmarkt, de prijsontwikkelingen in Genemuiden, bouwkundige aspecten, ontbindende voorwaarden, gemeentelijke bepalingen en het uitbrengen van een scherp, maar realistisch onderhandelingsbod. Een NVM-aankoopmakelaar, zoals Freek van de Berg, kan je daarbij helpen, op basis van No cure No pay.

Maak kennis met onze meerwaarde en neem ons mee naar de bezichtiging. Bij ons is het aankooptraject in goede handen, wij behartigen namelijk jou belang. Wat kan Bonthuis Vaartjes Makelaars voor jou betekenen?
Als je op zoek wilt gaan naar een nieuwe woning, kun je een vrijblijvend gesprek aanvragen bij Bonthuis Vaartjes Makelaars. Je kunt het aankoopproces van begin tot einde laten regelen of kiezen voor bepaalde delen van dienstverlening. Het pakket aan activiteiten dat je afspreekt, bepaalt de hoogte van de vergoeding – de courtage - die de NVM-makelaar ontvangt na aankoop van je nieuwe woning. Bereikt Bonthuis Vaartjes Makelaars geen resultaat, dan ook géén kosten. Download de brochure

Het aankooproces
Als de afspraken over de dienstverlening met de NVM-aankoopmakelaar rond zijn, kan het aankoopproces beginnen.
Stap 1. Geschikte woning zoeken
Stap 2. Bezichtigen
Stap 3. Extra onderzoek
Stap 4. Onderhandelen
Stap 5. Ondertekening koopovereenkomst
Stap 6. Je woning financieren
Stap 7. Naar de notaris

Bonthuis Vaartjes Makelaars is, als enige makelaar in de gemeente Zwartewaterland, aangesloten bij de NVM