Huys om de Weede (de Dedemsvaart locatie)

Maandag 29 maart is de verkoop / inschrijving gestart van project 'Huys om de Weede' in Hasselt. Inschrijven was mogelijk t/m maandag 12 april (09.00 uur). Alle woningen zijn inmiddels 'onder optie'. Het betreft een project van Van der Steeg Ontwikkelen & Bouwen uit Genemuiden.

12 woningen, prijzen vanaf € 279.500,- vrij op naam
Huys om de Weede (ook wel de Dedemsvaartlocatie genoemd) bestaat uit 12 woningen in drie verschillende woningtypes. Op de kop van het project bevinden zich de 2 charmante Herenhuyzen (2/1 kap), die samen het visitekaartje van het project vormen. Aan weerszijden daarachter liggen de 4 Schuurhuyzen (eensgezinswoningen) en de 6 Hofhuyzen (levensloopwoningen). Samen vormen de woningen een unieke buurt, waar alle generaties zich thuis voelen.

Interesse in dit project?
Bonthuis Vaartjes Makelaars is betrokken bij de verkoop. Onze NVM nieuwbouwspecialisten zijn u graag van dienst. Mail naar mailto:info@bvmakelaars.nl of bel met ons kantoor op 0383866666 of Whatsapp via 0615429634. Wij maken graag een persoonlijke afspraak met u.

Downloaden brochure
Via onderstaande link kunt u de brochure, prijslijst, tekeningen, inschrijfformulier, technische omschrijving etc. downloaden. Link: download hier de stukken

Hypotheekadvies nieuwbouw?
Onze hypotheekshop-adviseur kan je uiteraard precies laten zien hoe de rekensom er in jouw situatie uitziet. Bel voor een vrijblijvende afspraak met 0383868507. Er zijn géén kosten verbonden aan dit gesprek.

Bonthuis Vaartjes Makelaars
Wilt u zich voorbereiden op nieuwbouw, hoe staat het met de verkoop van uw eigen woning, wat komt erbij kijken bij het kopen van een woning? Hoe zit het met de hypotheek? Bel even met ons kantoor, dan praten onze nieuwbouwspecialisten u graag bij. Of klik hier voor een gratis waardebepaling van uw woning

Impressies 
6 Hofhuyzen (levensloop)


Impressies
2 Heerenhuyzen


Impressies
4 Schuurhuyzen (eensgezinswoningen) i