Levensloopwoningen - project De Hoving

Alle woningen zijn inmiddels verkocht, maar er komt een nieuwproject aan in maart / april 2021, klik hier

12 levensloopbestendige woningen met badkamer en slaapkamer op de begane grond aan een groen hofje met een privé tuin en een gezamenlijke binnentuin. Een project van van der Steeg Ontwikkelen en Bouwen uit Genemuiden.


Downloaden brochure
Bonthuis Vaartjes Makelaars is betrokken bij de verkoop van deze woningen. U kunt alle informatie verkrijgen via de makelaar.

Verkoop van uw bestaande woning?
Wilt u zich voorbereiden op nieuwbouw, hoe staat het met de verkoop van uw eigen woning, wat komt erbij kijken bij het kopen van een appartement ? Bel even met ons kantoor, dan praten onze nieuwbouwspecialisten u graag bij. Of klik HIER voor een gratis waardebepaling van uw woning

 

OM DE WEEDE
Hasselt is een stad met een dorps karakter. Hier woont u rustig en landelijk in een gemoedelijke sfeer. Mensen groeten je op straat, er is tijd voor een praatje of een kopje koffie. Hasselt is een sfeervolle stad met een rijke historie en eeuwenoude monumenten, en is tevens omringd door ongerepte natuur. Het landschap van weilanden en water biedt eindeloos veel wandel-, vaar- en fietsmogelijkheden. En dat alles dichtbij de A28 en op slechts 20 minuten rijafstand van Zwolle, Kampen en Meppel.  
 

Wonen tussen historie en natuur:Aan de rand van Hasselt ligt de ruim opgezette nieuwbouwwijk ‘Om de Weede’, omgeven door landelijk groen, water, weide, vogels en frisse lucht. Hier heerst dezelfde gemoedelijke sfeer die zo karakteristiek is voor de binnenstad van Hasselt. De Hoving is gelegen aan de rand van deze wijk. Vanuit de woning wandelt u zó langs de vaart of langs de slingerende Weede door het natuur-, vaar- en recreatiegebied van de Kop van Overijssel.