Makelaar Vollenhove

Nu is de tijd om te verkopen! Op dit moment is er schaarste op de huizenmarkt in Vollenhove. Dat betekent veel potentiële kopers, maar weinig huizen te koop. Hele gunstige situatie voor de verkoper. Wij helpen jou daarvan maximaal te profiteren. Dit is hét moment om je huis te verkopen.

Jouw wensen staan centraal
Bonthuis Vaartjes kent de lokale situatie in Vollenhove en weet precies wat er bij de verkoop van een huis komt kijken. Er wordt gewezen op valkuilen en gebreken, zodat je niet voor onverwachte kosten of nare verassingen komt te staan. En uiteraard wordt je geholpen bij het bepalen van de juiste verkoopstrategie, zodat jij jouw huis in Vollenhove kunt verkopen voor de scherpste prijs en tegen de meest gunstige voorwaarden.
Wij maken voor ieder huis een strategisch verkoopplan. Wij regelen vervolgens alles. Van verkoopfilmpjes tot notarisakte en van 360-graden fotografie tot onderhandelen op het scherpst van de snede.

Werkgebied
Wij verkopen huizen in de gemeente Steenwijkerland (waaronder Vollenhove, Sint Jansklooster, Blokzijl en Belt Schutsloot) en de gemeenteZwartewaterland (Zwartsluis, Hasselt en Genemuiden).

Stappen:
- Vraagprijs vaststellen
- Wensen en behoefte inventariseren
- Woning verkoopklaar maken
- Foto / videografie / styling 
- Uitgebreide promotie
- Bezichtigingen / de juiste koper uitzoeken 
- Onderhandelingen /tot een eindbod komen
- Opstellen en ondertekening koopovereenkomst
- Notaristraject

De garantie van een NVM verkoopmakelaar
Wij zijn (als enige makelaar in de gemeente Zwartewaterland) aangesloten bij de NVM. Als erkend NVM verkoopmakelaar voldoen wij aan de strenge kwaliteitseisen van de NVM. Onze makelaars zijn goed opgeleid en kunnen nooit tegelijkertijd verkoopmakelaar en aankoopmakelaar zijn. Dit wordt ook de erecode van het NVM genoemd.

Vraag nu eenvoudig een offerte en gratis inschatting van de verkoopprijs aan.

Ik wil meer weten