Makelaar Zwartsluis


Een NVM makelaar in Zwartsluis gezocht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bonthuis Vaartjes Makelaars is namelijk als enige makelaar (in de gemeente Zwartewaterland) aangesloten bij de NVM.

Bonthuis Vaartjes Makelaars regelt zowel de aankoop als verkoop van huizen. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor hypotheekadvies of een taxatierapport. Wij regelen de verkoop van je woning van het begin tot het eind. Zo kan jij je bezighouden met de dingen die er toe doen. Onze kantoren zijn gevestigd in Zwartsluis en Genemuiden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie via: 038 - 38 66 666.

Aanbod

Ons aanbod aan woningen is erg ruim en divers. Ben je woningzoekende in de regio Zwartsluis? Je kan bij onze makelaars terecht voor de volgende zaken: 

  • Kopen
  • Huren
  • Nieuwbouw
  • Bedrijfsmatig koop
  • Bedrijfsmatig huur
Van een huis met één kamer tot meer dan 5 kamers, alles is bij ons mogelijk. Met ons uitgebreide zoekfilter vind jij zo je nieuwe droomhuis nabij Zwartsluis. Je kan makkelijk een account aanmaken om huizen op te slaan of te selecteren als favoriet. Op dit moment zijn er veel nieuwbouwprojecten bij ons beschikbaar. Bel gerust één van onze makelaars om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.   

Taxaties en hypotheekadvies

Naast de verkoop van huizen bieden wij als makelaar ook taxaties aan. Bijvoorbeeld in de regio Zwartsluis. Om zo weinig mogelijk tijd te verliezen bij de hypotheek, kunnen wij de taxatie snel voor je in orde maken. Onze medewerkers zijn deskundig, snel en het rapport beschikt over de NWWI gestelde normen. Zo kun je je geldverstrekker zo snel mogelijk op de hoogte stellen van de waardebepaling van je nieuwe huis. Daarnaast kunnen wij je ook een onafhankelijk advies geven op het gebied van hypotheken. Wij helpen je graag om de juiste financiële keuze te maken. Woon je in de omgeving Zwartsluis en wil je graag eens met een makelaar om tafel? Maak nu een  hypotheekafspraak.

Makelaar in Zwartsluis gezocht? Kies Bonthuis Vaartjes!

Ben je op zoek naar een makelaar in Zwartsluis? Kies dan voor Bonthuis Vaartjes Makelaars. Voor de aan- of verkoop van uw woning, taxaties, hypotheekadvies en waardebepaling kun je bij ons terecht. Wij beschikken over twee vestigingen waar je meer dan welkom bent voor een gesprek. Voor telefonisch contact kun je bellen met: 038 - 38 66 666. Het is ook mogelijk ons een mail te sturen op: info@bvmakelaars.nl.