Beschrijving

Het hele woonprogramma op de begane grond, grote tuin op het zuiden en dichtbij het centrum. Welkom aan de Museumlaan 21 in Zwartsluis!
Deze semi-bungalow is levensloopbestendig ingericht met een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Een huis waar je uiteraard heel fijn kan wonen, maar waar het ook denkbaar is dat je eerst wilt verbouwen. Wat dat betreft is er van alles mogelijk om het naar jouw smaak te maken. 

Begane grond
Binnenkomst in de hal/entree met meterkast en toilet. Via de hal toegang tot de ruime woonkamer aan de achterzijde van de woning met toegang tot de tuin.
Via de hal weer terug naar de keuken met toegang tot de voorraadkast. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een ruime slaapkamer en een badkamer met ligbad, toilet en wastafel.

Eerste verdieping
Deze verdieping heeft een lange overloop die toegang biedt tot 3 slaapkamers.

Buiten
De achtertuin is gunstig gelegen op het zuidwesten. De tuin is ingericht met een ruim en beschut terras, bloemen- en plantenborders en een gazon.
In de achteruin bevindt zich een vrijstaande stenen garage.

Zwartsluis
Zwartsluis, goed bereikbaar en dé woonplek voor de natuur- en watersportliefhebber. Gelegen in de kop van noordwest Overijssel tussen Hasselt, Genemuiden en Vollenhove. De plaatsen Zwolle en Meppel zijn in ongeveer 15 autominuten te bereiken en als je naar de randstad moet is er een goede en snelle verbinding naar de rijksweg A6. In 5 kwartier rij je dan ook met de auto naar Amsterdam. Zwartsluis is de watersportplaats die toegang biedt naar het schitterende natuur- en merengebied van Overijssel, de Weerribben en De Wieden. Daarmee is Zwartsluis bij uitstek dé woonplek voor de natuur- en watersportliefhebber.

Kenmerken