Beschrijving

Dit is die unieke kans voor u om te wonen in een karakteristiek pand! Grijp hem, want zo’n bijzonder object komt u niet vaak tegen.

In dit kerkje en de voormalige pastoriewoning realiseerde de huidige eigenaar een eigentijdse en zeer bijzondere kantoorruimte. Een unieke plek voor uw huis en/of bedrijf; gemaakt met oog voor detail en een groot gevoel voor stijl en kwaliteit. 

De bestemming is gemengd, dus is het mogelijk om dit fraaie object om te bouwen tot een huis, ‘een huis met karakter’. Op een net zo’n fraaie plek nabij het centrum, het water en het Botterhuus. Naast het Botterhuus vindt u de 'tuin van Van Dijk', met maritieme elementen en de thuishaven van de Botter ZS13. Als u over de brug loopt komt u op de Turfeilanden. Water, rust, ruimte, allemaal elementen die deze plek bijzonder maken.

De renovatie/ modernisering heeft in 2013/2014 plaatsgevonden, met behoudt van authentieke uitstraling. Het complete object is onderhanden genomen, zo zijn bijvoorbeeld de volgende onderdelen vernieuwd/aangebracht;
-	Volledige isolatie;
-	CV-installatie compleet;
-	Elektra installatie compleet;
-	Vloerverwarming gedeeltelijk;
-	Kozijnen vernieuwd;
-	Keukeninrichting geplaatst;
-	Sanitair en betegeling in de toiletruimtes vernieuwd;
-	Wanden gestuukt;
-	Tuin opnieuw ingericht en bestraat.

Indeling
Begane grond: Hal/entree, vergaderruimte, woonkeuken met pantry, toiletruimten, kantoorruimte en serre.
1e Verdieping: Multifunctionele verdieping met berg-/stookruimte.

Het is mogelijk om de kantoorruimte op de begane grond op te delen in woonkamer, slaapkamer en badkamer. Tevens zou u op de verdieping meerdere slaapkamers kunnen realiseren.

Kenmerken