Bonthuis Vaartjes Makelaars

Te koop: Kerkstraat 26A, 8064 DP Zwartsluis

€ 135.000,- k.k.

Beschrijving

INSCHRIJVING:
Mocht u willen bieden, dan kan dat alleen door het uitbrengen van een éénmalig bod middels INSCHRIJVING, uiterlijk DINSDAG 5 DECEMBER vóór 12.00 UUR dient uw bieding middels uw MOVE-Account te worden uitgebracht.

Dit is jouw kans! Een woning en/of kantoor/winkel die je helemaal naar eigen wens kunt aanpakken en inrichten. Het geheel is casco, maar jij kunt het naar je eigen zin maken. Stroop je mouwen maar op en ga aan de slag in dit karakteristieke pand met veel potentie!
CASCO OPLEVERING, dus een koper dient zelf zorg te dragen voor o.a. de (woning) scheidende muren, hoofdmeters nutsvoorzieningen, brandwerende verdiepingsvloeren, keuken, badkamer, elektra, overige aanpassingen, vergunningen richting Gemeente, Monumentenzorg, Oprichten Vve enz.

Op www.funda.nl kunt u alvast enige informatie inzien:
• Funda tabblad Koop: Kerkstraat 26 A en Trouwzaal te Zwartsluis. Link: https://www.funda.nl/zoeken/koop/?selected_area=%5B%22zwartsluis%2Fstraat-kerkstraat%22%5D
• Funda tabblad Koop: Handelskade 17B te Zwartsluis. Link: https://www.funda.nl/koop/zwartsluis/appartement-42018614-handelskade-17-b/
• Funda tabblad Koop: Handelskade 17C te Zwartsluis. Link: https://www.funda.nl/koop/zwartsluis/appartement-42018669-handelskade-17-c/
• Funda, tabblad Bedrijfsruimte, plaats Zwartsluis. Link: https://www.fundainbusiness.nl/kantoor/zwartsluis/object-42799990-kerkstraat-26/

AANVULLENDE INFORMATIE over: Kerkstraat 26 A, Kerkstraat 26 (A) -Trouwzaal - , Handelskade 17 B en Handelskade 17 C te Zwartsluis.
• Kerkstraat 26 A
Gelegen op de begane grond.
Vraagprijs € 135.000,- k.k.
Woonoppervlakte: circa 87 m2.

• Kerkstraat 26 (A) -Trouwzaal –
Gelegen op de 1e verdieping.
Vraagprijs: u kunt voor de trouwzaal een bod uitbrengen, de koopsom die u voor de trouwzaal wilt betalen.
Woonoppervlakte: circa 87 m2.
Deze 1e verdieping doet dienst als trouwzaal van de Gemeente Zwartewaterland. Deze dient, indien mogelijk, te worden behouden als trouw locatie.

• Handelskade 17 B
Gelegen op de begane grond.
Vraagprijs € 185.000,- k.k.
Woonoppervlakte: circa 124 m2.

• Handelskade 17 C
Gelegen op de begane grond.
Vraagprijs € 135.000,- k.k.
Woonoppervlakte: circa 57 m2.

Het betreft hier de Woon-eenheden/appartementen óf een Bedrijfsobject gelegen aan de Kerkstraat 26/26A met de trouwzaal en de Handelskade 17B en 17C te Zwartsluis.
Dit unieke object is gelegen aan de Kerkstraat in het centrum van Zwartsluis! Het gebouw betreft een gemeentelijk monument, welke voorheen in gebruik is geweest als restaurant/horeca en tot 2001 dienst heeft gedaan als gemeentehuis van de toenmalige gemeente Zwartsluis.

De mogelijkheden zijn legio bij dit pand. Het wordt thans aangeboden als 3 woon-appartementen, maar wenst u meer ruimte qua gebruiksoppervlakte, dan kunt u ook het gehele pand kopen. Tevens kunt u ervoor kiezen om de voorheen gekozen weg van horeca te volgen als zijnde een BOG object (bedrijfsmatig). De huidige bestemming "Centrum" is zeer divers, wonen, kantoor, winkel of horeca alles kan, zelfs een mix. Tal van gebruiksmogelijkheden!

Het appartement aan de Kerkstraat 26 A is gelegen op de begane grond én een deel is gelegen op de 1e verdieping.
De hoofdentree bevindt zich aan de Kerkstraat 26.
Dit deel op de 1e verdieping doet dienst als trouwzaal van de Gemeente Zwartewaterland. Deze dient, indien mogelijk, te worden behouden als trouw locatie.

De gehanteerde vraagprijs van € 135.000,- k.k. betreft het appartement op de begane grond.
De trouwzaal op de 1e verdieping kun je er tevens bij kopen. Mocht daar interesse voor zijn, laat dan graag weten welke koopsom je voor de trouwzaal zou willen betalen. Je kunt dus een bod uitbrengen voor het appartement op de begane grond én de trouwzaal op de verdieping, maar beide appartementen zijn ook separaat te koop. Bij het gaan gebruiken van de trouwzaal als woonruimte, zal er een verzoek bij de gemeente Zwartewaterland moeten worden ingediend, waarin je aangeeft dat de functie van trouwzaal komt te vervallen en hier woonruimte gerealiseerd wenst te worden. De gemeente kan door deze onttrekking aan koper een afkoopsom opleggen.

INDELING:
Begane grond: Royale entree met fraai trappenhuis; gang met toiletruimte en een garderobe-nis; 1 ruimte met diverse raampartijen, waardoor er veel lichtinval is.
Statige trap naar de ......
1e Verdieping: "de trouwzaal". Ruime hal; glazen openslaande deuren naar de kamer met prachtige schouw en balkenplafond. Ook hier weer volop ruimte en veel ramen. De trouwzaal is in goede staat en heeft een authentieke sfeer.

- Bouwjaar: 1894
- Totaal van de 3 appartementen circa 355 m2.
- Gedeeltelijk dubbel glas.
- Verkoper heeft een principe verzoek ingediend bij de gemeente Zwartewaterland of er op het eigen terrein aan de kant van de Handelskade, 4 eigen parkeerplaatsen, fiets parkeerplaatsen en/of tuin gerealiseerd mogen worden.
- De 3 Huur-/appartementen die op de 1e en 2e verdieping zijn gelegen, behoren niet tot de koop.
- In de bijgevoegde presentatie laten wij een aantal impressies van de mogelijkheden zien, hoe u het appartement zou kunnen gaan indelen. Bijvoorbeeld: entree, gang, een woonkamer met open keuken op de begane grond en 2 slaapkamers en badkamer met douche, toilet en dubbele wastafel op de 1e
verdieping. U zou ook op de 1e verdieping de woonkamer kunnen maken met een toilet en beneden 2 slaapvertrekken en badkamer.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 135.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 13 juli 2023
Laatste wijziging Woensdag 29 november 2023
Bouw
Type object Appartement, beneden/boven woning
Woonlaag 1e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1894
Dakbedekking Bitumen
Type dak Samengesteld
Isolatievormen Gedeeltelijk dubbel glas
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 533 m²
Woonoppervlakte 174 m²
Woonkameroppervlakte 118 m²
Inhoud 817 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Locatie
Ligging In centrum
Uitrusting
Badkamervoorzieningen Douche
Dubbele wastafel
Toilet
Kadastrale gegevens
Zwartsluis D 4139 Zwartsluis D 4139
Perceeloppervlakte 533 m²
Omvang Appartementsrecht of complex
Eigendomsituatie Eigen grond
Neem contact met mij op

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken