Bonthuis Vaartjes Makelaars

Onder bod: Kerkstraat 26A, 8064 DP Zwartsluis

€ 135.000,- k.k.

Beschrijving

Uniek object gelegen aan de Kerkstraat in het centrum van Zwartsluis! Het gebouw betreft een gemeentelijk monument, welke voorheen in gebruik is geweest als restaurant/horeca en tot 2001 dienst heeft gedaan als gemeentehuis van de toenmalige gemeente Zwartsluis.

De mogelijkheden zijn legio bij dit pand. Het wordt thans aangeboden als 3 woon-appartementen, maar wenst u meer ruimte qua gebruiksoppervlakte, dan kunt u ook het gehele pand kopen. evens kunt u ervoor kiezen om de voorheen gekozen weg van horeca te volgen als zijnde een BOG object. De huidige bestemming "Centrum" is zeer divers, wonen, kantoor, winkel of horeca alles kan, zelfs een mix. Tal van gebruiksmogelijkheden!

Het appartement aan de Kerkstraat 26 A is gelegen op de begane grond én een deel is gelegen op de 1e verdieping.
De hoofdentree bevindt zich aan de Kerkstraat 26.
Deze 1e verdieping doet dienst als trouwzaal van de Gemeente Zwartewaterland. Deze dient, indien mogelijk, te worden behouden als trouw locatie.

De gehanteerde vraagprijs van € 135.000,- k.k. betreft het appartement op de begane grond.
De trouwzaal op de 1e verdieping kun je er tevens bij kopen. Mocht daar interesse voor zijn, laat dan graag weten welke koopsom je voor de trouwzaal zou willen betalen. Je kunt dus een bod uitbrengen voor het appartement op de begane grond én de trouwzaal op de verdieping, maar beide appartementen zijn ook separaat te koop. Bij het gaan gebruiken van de trouwzaal als woonruimte, zal er een verzoek bij de gemeente Zwartewaterland moeten worden ingediend, waarin je aangeeft dat de functie van trouwzaal komt te vervallen en hier woonruimte gerealiseerd wenst te worden. De gemeente kan door deze onttrekking aan koper een afkoopsom opleggen.

INDELING:
Begane grond: Royale entree met fraai trappenhuis; gang met toiletruimte en een garderobe-nis; 1 ruimte met diverse raampartijen, waardoor er veel lichtinval is.
Statige trap naar de ......
1e Verdieping: "de trouwzaal". Ruime hal; glazen openslaande deuren naar de kamer met prachtige schouw en balkenplafond. Ook hier weer volop ruimte en veel ramen. De trouwzaal is in goede staat en heeft een authentieke sfeer.

In de bijgevoegde presentatie laten wij een aantal impressies van de mogelijkheden zien, hoe u het appartement zou kunnen gaan indelen. Bijvoorbeeld: entree, gang, een woonkamer met open keuken op de begane grond en 2 slaapkamers en badkamer met douche, toilet en dubbele wastafel op de 1e verdieping.
U zou ook op de 1e verdieping de woonkamer kunnen maken met een toilet en beneden 2 slaapvertrekken en badkamer.

- Bouwjaar: 1894
- Woonoppervlakte: circa 174 m2.
- Totaal van de 3 appartementen circa 355 m2.
- Circa 817 m3.
- Gedeeltelijk dubbel glas.

Dit is jouw kans! Een woning en/of kantoor/winkel die je helemaal naar eigen wens aan kan pakken en inrichten. Het geheel is casco, maar jij kan het naar je eigen zin maken. Stroop je mouwen maar op en ga aan de slag in dit karakteristieke pand met veel potentie!

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 135.000,- k.k.
Status Onder bod
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 13 juli 2023
Bouw
Type object Appartement, beneden/boven woning
Woonlaag 1e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1894
Dakbedekking Bitumen
Type dak Samengesteld
Isolatievormen Gedeeltelijk dubbel glas
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 533 m²
Woonoppervlakte 174 m²
Woonkameroppervlakte 118 m²
Inhoud 817 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Locatie
Ligging In centrum
Uitrusting
Badkamervoorzieningen Douche
Dubbele wastafel
Toilet
Kadastrale gegevens
Zwartsluis D 4139 Zwartsluis D 4139
Perceeloppervlakte 533 m²
Omvang Appartementsrecht of complex
Eigendomsituatie Eigen grond
Neem contact met mij op

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken