Bonthuis Vaartjes Makelaars

Te koop: Handelskade 17c, 8064 DV Zwartsluis

€ 135.000,- k.k.

Beschrijving

INSCHRIJVING:
Mocht u willen bieden, dan kan dat alleen door het uitbrengen van een éénmalig bod middels INSCHRIJVING, uiterlijk DINSDAG 5 DECEMBER vóór 12.00 UUR dient uw bieding middels uw MOVE-Account te worden uitgebracht.

Dit is jouw kans! Een woning en/of kantoor/winkel die je helemaal naar eigen wens kunt aanpakken en inrichten. Het geheel is casco, maar jij kunt het naar je eigen zin maken. Stroop je mouwen maar op en ga aan de slag in dit karakteristieke pand met veel potentie!
CASCO OPLEVERING, dus een koper dient zelf zorg te dragen voor o.a. de (woning) scheidende muren, hoofdmeters nutsvoorzieningen, brandwerende verdiepingsvloeren, keuken, badkamer, elektra, overige aanpassingen, vergunningen richting Gemeente, Monumentenzorg, Oprichten Vve enz.

Op www.funda.nl kunt u alvast enige informatie inzien:
• Funda tabblad Koop: Kerkstraat 26 A en Trouwzaal te Zwartsluis. Link: https://www.funda.nl/zoeken/koop/?selected_area=%5B%22zwartsluis%2Fstraat-kerkstraat%22%5D
• Funda tabblad Koop: Handelskade 17B te Zwartsluis. Link: https://www.funda.nl/koop/zwartsluis/appartement-42018614-handelskade-17-b/
• Funda tabblad Koop: Handelskade 17C te Zwartsluis. Link: https://www.funda.nl/koop/zwartsluis/appartement-42018669-handelskade-17-c/
• Funda, tabblad Bedrijfsruimte, plaats Zwartsluis. Link: https://www.fundainbusiness.nl/kantoor/zwartsluis/object-42799990-kerkstraat-26/

AANVULLENDE INFORMATIE over: Kerkstraat 26 A, Kerkstraat 26 (A) -Trouwzaal - , Handelskade 17 B en Handelskade 17 C te Zwartsluis.
• Kerkstraat 26 A
Gelegen op de begane grond.
Vraagprijs € 135.000,- k.k.
Woonoppervlakte: circa 87 m2.

• Kerkstraat 26 (A) -Trouwzaal –
Gelegen op de 1e verdieping.
Vraagprijs: u kunt voor de trouwzaal een bod uitbrengen, de koopsom die u voor de trouwzaal wilt betalen.
Woonoppervlakte: circa 87 m2.
Deze 1e verdieping doet dienst als trouwzaal van de Gemeente Zwartewaterland. Deze dient, indien mogelijk, te worden behouden als trouw locatie.

• Handelskade 17 B
Gelegen op de begane grond.
Vraagprijs € 185.000,- k.k.
Woonoppervlakte: circa 124 m2.

• Handelskade 17 C
Gelegen op de begane grond.
Vraagprijs € 135.000,- k.k.
Woonoppervlakte: circa 57 m2.

Het betreft hier de Woon-eenheden/appartementen óf een Bedrijfsobject gelegen aan de Kerkstraat 26/26A met de trouwzaal en de Handelskade 17B en 17C te Zwartsluis.
Dit unieke object is gelegen aan de Kerkstraat in het centrum van Zwartsluis! Het gebouw betreft een gemeentelijk monument, welke voorheen in gebruik is geweest als restaurant/horeca en tot 2001 dienst heeft gedaan als gemeentehuis van de toenmalige gemeente Zwartsluis.

De mogelijkheden zijn legio bij dit pand. Het wordt thans aangeboden als 3 woon-appartementen, maar wenst u meer ruimte qua gebruiksoppervlakte, dan kunt u ook het gehele pand kopen. Tevens kunt u ervoor kiezen om de voorheen gekozen weg van horeca te volgen als zijnde een BOG object (bedrijfsmatig). De huidige bestemming "Centrum" is zeer divers, wonen, kantoor, winkel of horeca alles kan, zelfs een mix. Tal van gebruiksmogelijkheden!

Het appartement aan de Handelskade C is gelegen op de begane grond en heeft de entree aan de Handelskade. Aan deze zijde treft u tevens een betegeld terras aan (ca. 6 m diep x 5.50 m. breed), waar u heerlijk kunt vertoeven met uitzicht richting de haven. Hier bevindt zich ook de voordeur.
INDELING:
Entree; 1 royale ruimte met raampartijen aan de voorzijde en in de zijgevel, waardoor er veel lichtinval is; voordeur naar het terras; tussenhalletje; berging-/voormalige stookruimte; 1 ruimte (voorheen de koeling v/h restaurant).

- Bouwjaar: 1894
- Totaal van de 3 appartementen circa 355 m2.
- Gedeeltelijk dubbel glas.
- Verkoper heeft een principe verzoek ingediend bij de gemeente Zwartewaterland of er op het eigen terrein aan de kant van de Handelskade, 4 eigen parkeerplaatsen, fiets parkeerplaatsen en/of tuin gerealiseerd mogen worden.
- De 3 Huur-/appartementen die op de 1e en 2e verdieping zijn gelegen, behoren niet tot de koop.
- In de bijgevoegde presentatie laten wij een aantal impressies van de mogelijkheden zien, hoe u het appartement zou kunnen gaan indelen, bijvoorbeeld: entree; woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer, een hal met toilet; badkamer met douche, toilet en dubbele wastafel.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 135.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 13 juli 2023
Laatste wijziging Woensdag 29 november 2023
Bouw
Type object Appartement, benedenwoning
Woonlaag 1e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1894
Dakbedekking Bitumen
Type dak Samengesteld
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 533 m²
Woonoppervlakte 57 m²
Woonkameroppervlakte 56 m²
Inhoud 225 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 33 m²
Tuinoppervlakte 33 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 2 (waarvan 1 slaapkamer)
Locatie
Ligging Aan water
In centrum
Vrij uitzicht
Tuin
Type Zonneterras
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Zuidoost
Staat Goed onderhouden
Tuin 2 - Type Zonneterras
Tuin 2 - Staat Goed onderhouden
Uitrusting
Badkamervoorzieningen Inloopdouche
Wastafel
Tuin aanwezig Ja
Kadastrale gegevens
Zwartsluis D 4139 Zwartsluis D 4139
Perceeloppervlakte 533 m²
Omvang Appartementsrecht of complex
Eigendomsituatie Eigen grond
Neem contact met mij op

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken