Beschrijving

Deze woning is VERKOCHT.
Zoekt u een soortgelijke woning in Zwartsluis OF heeft u verkoopplannen ? Bonthuis Vaartjes Makelaars is als plaatselijke makelaar bij bijna 80% van de woningtransacties in Zwartsluis betrokken. Onze NVM makelaars vertellen u graag méér over de mogelijkheden en kansen van het kopen of verkopen van een huis.

Als je op zoek bent naar praktische ruimte dan wordt dit jouw stek, een heerlijk huis, dat is deze 2/1 kap! Jouw auto staat op je eigen oprit voor de garage!  

Dit is heerlijk wonen in de Kraggenbuurt nabij scholen, groen en sportvelden. Pak de rust in eigen tuin, het mooie is dat je geen directe achterburen hebt en toegang met je auto hebt tot de tuin via het naast gelegen parkeerterrein, dus ook geen inkijk! Genoeg groen om de hoek en voor de kids speeltuintjes.

Binnen
Een eigen oprit ideaal, want je komt binnen in de garage of bijkeuken. De entree met toiletruimte toilet. Royale woonkamer met eikenvloer en schuifpui. De keuken is uitgebouwd en voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, combi oven, vaatwasser en koelkast. Via de keuken komt u in de bijkeuken met schuifkastenwand en toegang tot de garage.

Verdieping
De overloop biedt toegang tot 3 ruime slaapkamers. De badkamer met doucheruimte, wastafelmeubel en 2de toilet. 

Boven
Hier is die vierde slaapkamer, dakkapel en Veluxdakraam. Deze zolder heeft daarnaast een overloop met stook- en bergruimte.

#Stayhome is hier geen probleem, laat die gezellige avonden maar komen !

Zwartsluis is een oud havendorp wat toegang biedt tot het natuurgebied de Weerribben- Wieden, een uniek landschap vol meren, vaarten, rietlanden, moerasbossen en trilvenen. Hier kunt u heerlijk varen, wandelen, fietsen, vissen en vogels spotten.  Daarnaast ligt het op korte afstand van de steden Zwolle, Meppel en de snelweg A28.

Kenmerken