Omschrijving

Een woning met veel potentie gelegen op een mooie locatie - je kijkt hier vrij weg. De Zuiderzee met een rijke geschiedenis was vroeger aan de overzijde gelegen. 

De woning aan Het Goor, is gelegen op een paar minuten fietsen van het karakteristieke centrum van Vollenhove met haar winkels, supermarkten (Coop en Aldi), slagerij, bakkerij, basisscholen, kerken, monumentale panden, museum, multifunctioneel centrum met sporthal, restaurants en nog veel meer. Het betreft een woning die in zijn basis goed is: aan de achterzijde uitgebouwd, er kan gewoond worden op circa 135 m² woonoppervlakte, de woning is goed bereikbaar, een tuin die ruim 25 meter diep is met een ligging op het zonnig zuiden, bovendien is het huis al voorzien van spouwmuurisolatie en dubbele beglazing.

Wel dient het interieur van de woning gemoderniseerd te worden, de woning kan uiteraard in zijn geheel naar eigen wens worden ingericht.

Het voormalige vissersplaatsje Vollenhove ademt met haar oude haven nog de sfeer van een ver verleden. Het stadje ligt tegen het Nationaal park Weerribben-Wieden en is daardoor een geliefd oord voor natuurliefhebbers, watersporters, fietsers en wandelaars. Vollenhove is landelijk gezien zeer centraal gelegen. Plaatsen als Zwolle, Emmeloord, Steenwijk en Meppel liggen in de nabijheid. Het voortgezet onderwijs is per fiets bereikbaar. De snelwegen A6 en A28 liggen op respectievelijk 17 en 25 kilometer afstand waardoor de weg naar de rest van Nederland in korte tijd voor u open ligt.

GLASVEZEL: Het adres wordt aangesloten op glasvezel, kopers kunnen vervolgens (binnen 5 werkdagen) zelf een abonnement afsluiten indien ze dit wensen. 

Begane grond: Hal/entree, trapopgang, kelderingang, woonkamer, dichte keuken, bijkeuken met stookruimte, wasmachine aansluiting en vliering, berging.

1e Verdieping: Overloop, 3 slaapkamers allen met vaste kasten, badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet.

2e Verdieping: Overloop met bergruimte, 4e slaapkamer.

Aanvaarding: In overleg.

Kenmerken