Beschrijving

Nog één woning beschikbaar !

Beschikbaar - Bouwnummer 6   
Verkocht - Bouwnummer 6a 
Verkocht - Bouwnummer 6b 
Verkocht - Bouwnummer 6c 
Verkocht - Bouwnummer 8
Verkocht - Bouwnummer 8a
Verkocht - Bouwnummer 8b
Onder optie - Bouwnummer 8c

Schuit 6 is de achterste woning van een rij van 4 woningen (het betreft het rechterblok). 

In de kindvriendelijke nieuwbouwwijk 'Noordwal West' aan de SCHUIT in Vollenhove wordt deze hoekwoning aangeboden. Hier woon je rustig en landelijk, buiten de binnenstad van Vollenhove, maar wel met alles bij de hand. Deze woning is onderdeel van de ‘Boerderijwoningen’ van plan Vollenhoeve. Het plan bestaat uit 4 schuurwoningen en 4 boerderijwoningen. Met de inpandige berging en een eigen parkeerplaats is deze woning van alle gemakken voorzien. 

De vele raampartijen in deze woning zorgen voor veel lichtinval. De woning beschikt over vloerverwarming. Middels een centraal verwarmingssysteem wordt deze woning verwarmd. Onder andere door de zonnepanelen maakt het dat deze woning GASLOOS wordt ingericht.

INDELING
- De indeling is in grote lijnen nog vrij bespreekbaar-

Vanuit de entree betreed u de hal met meterkast, toiletruimte en trapopgang. Vervolgens komt u binnen in de woonkamer/keuken (dit is nog vrij indeelbaar). Daarna vinden we de bijkeuken / inpandige berging met wasmachine aansluiting. De trapopgang richting de eerste verdieping naar een ruime overloop. Op deze verdieping vinden we 1 slaapkamer, 2 bergruimten, een badkamer met douche, 2e toilet en wastafel. Via de vaste trap komt u bij de zolderruimte. 

BROCHURE 
Meer informatie, tekeningen, technische omschrijving etc. zijn terug te vinden in de brochure. De brochure is gemakkelijk te downloaden via Funda. 

WAARDEBEPALING
Heeft u interesse in deze woning maar moet u eerst uw eigen woning verkopen? We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling.

BEGELEIDING
De nieuwbouwspecialisten van BONTHUIS VAARTJES MAKELAARS staan u graag ter zijde bij het maken van de juiste keuzes. Zij zullen u stap voor stap begeleiden en informeren. Bijvoorbeeld over de indeling, want naast de 'basis' indeling zijn er verschillende opties mogelijk. Een afspraak kan bij ons op kantoor, bij u thuis of digitaal.

Kenmerken