Beschrijving

De markante appartementen ‘Wachters in de Weide’ zijn door Linde Architectuur uit Hasselt ontworpen met het oog op ultiem wooncomfort en klaar voor de toekomst. Wat opvalt is het prachtige uitzicht en de gedeeltelijk overdekte, ruime balkons. De architect heeft ze op de hoeken van het gebouw geplaatst. Het geeft u een prachtig uitzicht en u kunt van vroeg in het voorjaar tot laat in de herfst van het buitenleven genieten.

De appartementen op de eerste vier bouwlagen zijn allemaal gelijkvloers. De riante maisonnettes op de bovenste verdieping beschikken over twee woonlagen. Alle appartementen zijn bereikbaar met de centrale lift. De appartementen variëren in grootte van een 2-kamer appartement van circa 70 m2, een 3 kamerappartement van circa 80 en 85 m2 en luxe maisonnettes van circa 145 m2 met 3 slaapkamers. Daarnaast zijn er tal van meerwerkopties mogelijk zodat u uw nieuwe thuis helemaal naar uw smaak kunt maken. De appartementen zijn uiteraard gasloos en worden verwarmd middels een ventilatie warmtepomp en elektrische convectoren.

Alle appartementen beschikken over een eigen berging en eigen parkeerplaats.

In historisch en pittoresk Hasselt, op 10 autominuten van Zwolle, gaan wij binnenkort in verkoop met 19 ruime en comfortabele appartementen, klaar voor de toekomst.

Op een prachtige plek in Hasselt nieuwste wijk ‘Om de Weede’, in een groene omgeving en grenzend aan het riviertje de Weede, komen 2 gebouwen met ieder 19 riante appartementen ‘Wachters in de Weide’. Hier woont u tussen weide en water. Grenzend aan het natuur-, vaar- en recreatiegebied van de Kop van Overijssel. Dichtbij de A28 en op een circa tien minuten rijden van Zwolle, Kampen en Meppel. Heerlijk landelijk wonen met alle voorzieningen in de directe nabijheid.

Kenmerken