Verkocht onder voorbehoud

Verkocht onder voorbehoud: Huys om de Weede, 8061 DD Hasselt

€ 279.500,- v.o.n.

Beschrijving

Prijzen vanaf E 279.500,- vrij op naam

Situatie
Huys om de Weede bestaat uit twaalf woningen in drie verschillende woningtypes. Op de kop van het project bevinden zich de twee charmante Herenhuyzen die samen het visitekaartje van het project vormen. Aan weerszijden daarachter liggen de Schuurhuyzen en de Hofhuyzen met bijzondere houten gevels en authentieke details. Samen vormen de twaalf woningen een unieke buurt waar alle generaties zich thuis voelen.

Herenhuys (2/1 kap)
Het gebouw aan de voorzijde van het project bestaat uit twee herenhuyzen in een klassieke architectuur. De herenhuyzen vormen elkaars spiegelbeeld en zijn volledig symmetrisch. Let eens op de vele bijzondere details zoals de donkergroene houten luiken en de prachtige witte kroonlijst.

Schuurhuys (eengezinswoning)
Links achter de herenhuyzen bevinden zich vier geschakelde schuurhuyzen met een gevel die gedeeltelijk uit hout en gedeeltelijk uit steen bestaat. De woningen hebben drie woonlagen, een zonnige achtertuin en een prachtige pergola aan de achterzijde.

Hofhuys (levensloop)
De hofhuyzen doen met hun houten gevels denken aan de vroegere boerenschuren die zich achter de boerderij bevonden. In deze woningen vind je echter volop luxe en gemak. Met een slaapkamer en badkamer op de begane grond ben je hier goed op de toekomst voorbereid.

Gasloos
Jouw woning is een gasloze woning, dus zonder cv-ketel en zonder radiatoren. Om jouw woning lekker warm te houden is deze uitgerust met een lucht/water warmtepomp. Deze werkt als een omgekeerde koelkast. Zoals een compressor ervoor zorgt dat de warmte uit je koelkast wordt gehaald om te kunnen koelen, zo haalt de warmtepomp warmte uit de lucht om het water van de vloerverwarming op te warmen. Die vloerverwarming is aanwezig door de gehele woning. Daardoor profiteer je van een constante, aangename binnentemperatuur op elke verdieping.

EPC 0
De woning heeft een energieprestatiecoëfficiënt (EPC) van 0. Dit houdt in dat het gebouw gebonden energiegebruik neutraal is: er wordt evenveel energie verbruikt als opgewekt door de aanwezigheid van zonnepanelen.
Hiermee wordt CO2-uitstoot gereduceerd, en bespaar je ook nog eens op je energiekosten. Met het gebouw gebonden energieverbruik wordt het verbruik bedoeld voor ruimteverwarming, ruimte- koeling (beperkt),
ventilatie, warmtapwater en elektriciteit voor de hiervoor benodigde installaties. Hierin is niet het huishoudelijke gebruik meegenomen, zoals het energieverbruik voor ‘huishoudelijke’ apparatuur als keukenapparatuur, tv, computer, etc.

Meer informatie en verkoop via Bonthuis Vaartjes Makelaars
Tel: 0383866666
Whatsapp 0615429634
Mail info@bvmakelaars.nl

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 22092/5035236
Koopsom € 279.500,- v.o.n.
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 22 maart 2021
Laatste wijziging Maandag 3 mei 2021
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, geschakelde woning
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 2021
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 123 m²
Inhoud 432 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 1
Locatie
Ligging In woonwijk
Uitrusting
Tuin aanwezig Ja
Neem contact met mij op
Sluiten

Recent bekeken