Beschrijving

Een tussenwoning 2.0, jazeker! Dit is het huis dat net even meer te bieden heeft, waar die klusoutfit niet aan hoeft en waar je heerlijk woont. Kortom, deze woning geeft direct dat goede gevoel!

De afgelopen jaren heeft de eigenaar dit hele huis flink aangepakt. Van binnen en buiten is er gemoderniseerd, aangepast en verbeterd. En zo is er een heerlijk huis ontstaan met een fantastische woonkeuken en weinig onderhoud.

Dit huis heeft net even meer, tussenwoning 2.0, we zeiden het al, maar kijk eens naar:
• De uitbouw van maar liefst 4 m diep!
• Een fijne, ruime, luxe keuken waar je je helemaal kunt uitleven tijdens het koken. Vink je wensenlijst maar af: koelkast, 5-pitsgaskookplaat, vaatwasser, afzuigkap en oven.
• Een woonkamer met massief eikenvloer, openhaard en vloerverwarming.
• Moderne badkamer met die ‘betonlook’ helemaal hot!
• 4 slaapkamers dus slaapruimte genoeg.
• Een veranda dus duik maar in de loungeset.
• En dan een gezellige, ruim aangelegde tuin, die dan ook nog 14 meter diep is. Dat betekent altijd wel een fijn plekje in de zon en veel privacy in huis. Ook de ruime stenen berging, is van alle gemakken voorzien, waardoor deze niet alleen ruimte biedt voor de wielrenner, maar ook voor de kleine klusjes.

‘Alles bij de hand’
Leven in Hasselt is: Zeg maar 'hallo' tegen dat authentieke centrum of juist de supermarkten Jumbo of BONI, alles dichtbij. Of tegen de kinderopvang, basisschool en sport tref je hier. En tegen 'altijd mobiel willen zijn', dus 1x met je ogen knipperen en al op de snelweg om het weekend elders te vieren, kan. Met de A28 en Zwolle om de hoek is dit dé plek voor avonturiers, maar ook juist voor de 'harde werker' die graag maximaal van deze voordelen profiteert en geen (reis)tijd wil verliezen!

Kenmerken