Bonthuis Vaartjes Makelaars

Te koop: De Parkwachter, 8061 Hasselt

Beschrijving

** Wij realiseren ons dat u benieuwd bent, start verkoop vindt uiterlijk eerste kwartaal 2023 plaats **

PROJECT IN ONTWIKKELING - Schrijf u alvast in bij de makelaar
Deze aanbieding betreft een pré-sale, waarbij wij de belangstelling inventariseren om het plan concreet te maken en dan te starten met de verkoop. Exacte prijzen zijn nog niet bekend

Zodra het proces van vergunningverlening is doorlopen, starten we met de verkoop en realisatie. Wilt u deze kans niet missen, laat dan uw gegevens achter. Zo bent u als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen en het verkoopproces.

UNIEK WONEN IN DE PARKWACHTER
Wilt u wonen in een comfortabel appartement of penthouse in de prachtige groene omgeving van de meanderende Weede en het Zwartewater?

In Hasselt ontwikkelt KORAAL het bijzondere en unieke project de PARKWACHTER. Op de grens van het park De Stadsweide en de nieuwe woonwijk Om de Weede worden diverse ruime appartementen en penthouses gerealiseerd. Wilt u wonen in het groen, maar dichtbij de stad?

VERDIEPINGSHOGE RAAMPARTIJEN EN ROYALE BALKONS MET PRACHTIG UITZICHT OP DE WIJDE OMGEVING
De hoofdentree ligt vorstelijk in het midden en verbindt twee gebouwen met elkaar. Bij binnenkomst worden alle appartementen via het centrale trappenhuis met lift ontsloten. Ook de bergingen zijn inpandig te bereiken. De raampartijen en de royale balkons over de volledige breedte van de appartementen, benadrukken nog eens de unieke ligging van deze woningen. U zult nooit uitgekeken raken op het vrije zicht vanaf uw balkon. De terrassen/balkons hebben een riante oppervlakte.

Behoefte aan een werkkamer?

De appartementen en penthouses zijn voorzien van een heerlijke open woonruimte, twee slaapkamers, badkamer en berging. De woonoppervlakte van de appartementen en penthouses zijn royaal opgezet. Beide zijn ruim genoeg om een werk-of hobbykamer in te richten. Of om er een plek van te maken waar u uzelf kunt terugtrekken uit het drukke dagelijkse leven, zonder het contact met het stadsleven te verliezen.

DE LOCATIE - VRIJHEID, RUST EN RUIMTE, DICHTBIJ DE STAD
De Parkwachterwordt ontwikkeld op een prachtige en markante plek in Hasselt. Hier woont u tussen weide en water. Vanaf het balkon, of vanuit uw woonkamer, kijk u uit over het groenblauwe veenweidegebied en wandelt u bij het verlaten van de Parkwachter direct langs het meanderende riviertje De Weede. De PARKWACHTER grenst aan het natuur-, vaar- en recreatiegebied in de Kop van Overijssel. En vormt zo de toegangspoort voor het nationale park Weerribben-Wieden. Maar ook is het in de buurt van de A28 en op circa tien minuten rijden van Zwolle, Kampen en Meppel. Hier woont u dus heerlijk landelijk, met alle stedelijke voorzieningen en werkgelegenheid in de directe nabijheid.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 22092/5249779
Prijs Prijs op aanvraag
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 19 november 2021
Laatste wijziging Maandag 19 december 2022
Bouw
Type object Appartement, portiekflat
Woonlaag 2e woonlaag
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 2022
Type dak Lessenaarsdak
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte 94 m²
Inhoud 325 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 14 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Locatie
Ligging Aan park
Aan rustige weg
Aan water
In woonwijk
Open ligging
Vrij uitzicht
Uitrusting
Badkamervoorzieningen Douche
Toilet
Parkeergelegenheid Parkeerplaats
Heeft een balkon Ja
Heeft een parkeerplaats Ja
Heeft schuur/berging Ja
Vereniging van Eigenaren
Ingeschreven bij de KvK Ja
Jaarlijkse vergadering Ja
Periodieke bijdrage Ja
Reservefonds Ja
Onderhoudsverwachting Ja
Opstal verzekering Ja
Neem contact met mij op
Sluiten

Recent bekeken