Bonthuis Vaartjes Makelaars
Verkocht onder voorbehoud

Verkocht onder voorbehoud: Westerkaai 16, 8281 BG Genemuiden

€ 595.000,- k.k.

Beschrijving

‘Daar in dat kleine café aan de haven!’

Te koop
Café met bovenwoning gelegen an de Kaai in Genemuiden met zicht op de binnenhaven. Het bruine café beschikt over een terras en aan de achterzijde over een berging met koeling en parkeerruimte.

Op de 1e en 2e verdieping is de bovenwoning gesitueerd. Ideaal als bedrijfswoning, of inzetbaar als apart woonhuis, het heeft namelijk een volledig eigen opgang.

Het object is multifunctioneel en is perfect te gebruiken als café, lunchroom of cafetaria.

Vloeroppervlakte:
Café 115 m2
Bovenwoning 150 m2
Berging/opslag 95 m2

Voorzieningen:
- Centrale verwarming;
- Mechanische ventilatie;
- 14 Zonnepanelen.

Het object wordt te koop aangeboden, maar voor de juiste kandidaat bestaat er de mogelijkheid om de onroerende zaak (eventueel incl. woning) langdurig (tegen tenminste 5+5 jaar) te huren waarbij de roerende zaken wel dienen te worden overgenomen. Het voornoemde onder voorbehoud. Neem voor meer informatie hieromtrent contact op met de makelaar.

Het object wordt aangeboden 'as is where is'. De verkoper aanvaardt geen aansprakelijkheid voor zichtbare of onzichtbare gebreken.
Kopers wordt geadviseerd een bouwkundig onderzoek uit te laten voeren.

1) Deze presentatie is vrijblijvend, informatief bedoeld en geldt niet als aanbod.

2) Deze presentatie is door ons met zorg samengesteld. Omdat wij afhankelijk zijn van gegevens die ons door derden zijn aangeleverd, kunnen wij niet instaan voor de juistheid hiervan. Aan eventuele onvolkomenheden kunnen geen aanspraken worden ontleend en hiervoor aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

3) Als u nadere informatie wenst over het bedrijf kunt u contact opnemen met ons kantoor.

4) Wij adviseren u, alle voor u van belang zijnde gegevens te controleren. Voor zover mogelijk zijn wij graag bereid u hierbij te helpen. Indien u contact opneemt met overheidsinstanties, banken, brouwerijen en dergelijke, wilt u dan in verband met de discretie van de huidige ondernemer(s), eerst met ons contact opnemen. Mogelijk hebben wij de gegevens al in ons dossier.

5) Wij verzoeken u de aan u verstrekte informatie zo discreet mogelijk te behandelen, niet te vermenigvuldigen (kopiëren, scannen o.i.d.) of aan derden ter hand te stellen. Bent u niet geïnteresseerd, vernietig dan de presentatie of retourneer hem.

6) Wij verzoeken u dringend niet rechtstreeks contact op te nemen met de ondernemers, zijn personeel, zijn accountant, zijn leveranciers of andere personen die een relatie met het bedrijf hebben. Men is veelal niet op de hoogte van de verkoop. Alle benodigde relevante informatie is via ons kantoor te verkrijgen. Stel een vragenlijst op en verstuur die per email naar de contactpersoon.

7) Bezichtigingen van het bedrijf vinden alleen plaats na afspraak en in aanwezigheid van de vermelde makelaar of een door hem aan te wijzen plaatsvervanger.

8)Alleen schriftelijke biedingen met daarin alle voor u van belang zijnde voorwaarden, worden door ons geaccepteerd.

9) Indien er (mondeling) een koop en verkoop wordt overeengekomen, wordt dat door middel van een door Bonthuis Vaartjes Makelaars opgestelde koopovereenkomst vastgelegd. Het concept daarvan kunt u, indien gewenst, tevoren in kopie ontvangen.

10) Alleen als de koper een bod onder uitdrukkelijk voorbehoud(en) heeft gedaan (en als dit schriftelijk is vastgelegd), kan in de overeenkomst een ontbindende voorwaarde worden opgenomen bijvoorbeeld voor het verkrijgen van een financiering.

11) Wij kunnen u doorverwijzen naar een onafhankelijke deskundige, die financieringsaanvragen voor horecabedrijven begeleidt. Wilt u doorverwezen worden, stuurt u dan een verzoek per email naar info@bvmakelaars.nl of kijk op de site www.bvmakelaars.nl

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 22092/5335735
Vraagprijs € 595.000,- k.k.
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 9 maart 2022
Laatste wijziging Dinsdag 5 april 2022
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Type dak Samengesteld
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 240 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 150 m²
Inhoud 700 m³
Oppervlakte externe bergruimte 95 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 10 (waarvan 5 slaapkamers)
Locatie
Ligging In centrum
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Heeft een achterom Ja
Staat Normaal
Uitrusting
Badkamervoorzieningen Douche
Ligbad
Toilet
Tuin aanwezig Ja
Heeft schuur/berging Ja
Neem contact met mij op

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken