Bonthuis Vaartjes Makelaars
Verkocht onder voorbehoud

Verkocht onder voorbehoud: Tagwest- Kavel 149, 8281 Genemuiden

€ 213.347,- k.k.

Beschrijving

VERKOOP VAN EEN KAVEL VOOR EEN VRIJSTAANDE WONING

De kavel ligt aan de noordoostelijke kant van de nieuwe woonwijk Tag West, welke prachtig is gelegen aan de rand van Genemuiden dichtbij de landelijke natuur.

Natuur, groen en water
Naast de mooie ligging dichtbij de landelijke natuur wordt er ook veel groen in de nieuwe wijk aangebracht, zoals terpen met een groene omranding, groene scheggen en langs de dorpsweg informeel verspreid grote markante bomen. Daarnaast zal ieder woongebied een onderscheidende haagsoort krijgen in de voortuin. Natuur, groen en water: Tag West, een ideale omgeving voor uw woonwensen.

Landelijk en dorps
Tag West wordt een aantrekkelijke ruim opgezette woonwijk met veel water en groen. Hierbij past een informele dorpse sfeer. Een dorps beeld ontstaat door afwisseling en variatie. De nieuwe wijk bestaat uit een gevarieerde mix van vrijstaande woningen, tweekappers en rijwoningen. Tag West biedt mogelijkheden voor jong en oud, starter of doorstromer, gezin of alleenstaand. U zult zich snel thuis voelen in deze vriendelijk opgezette wijk.
Tag West: Een mooie en gevarieerde wijk om te wonen.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de uitgebreide brochure. Deze kunt u opvragen via ons kantoor. Hier treft u ook het Kavelpaspoort van de betreffende kavel. Dit paspoort toont het bouwvlak (per kavel), waarbinnen de woning (het hoofdgebouw) gebouwd dient te worden. Tevens vindt u de regels voor het bouwen van een bijgebouw, zoals opgenomen in het bestemmingsplan, hierin terug.

Kenmerken

Overdracht
Koopsom € 213.347,- k.k.
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 13 juli 2023
Laatste wijziging Maandag 28 augustus 2023
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 551 m²
Locatie
Ligging In woonwijk
Kadastrale gegevens
Genemuiden L 2005 Genemuiden L 2005
Perceeloppervlakte 551 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond
Neem contact met mij op

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken