Omschrijving

Groot, groter, grootst!

Is deze woning de grootste? Groot is hij zeker. 

Wonen "An de Diek" in deze verrassend ruime VRIJSTAANDE WONING met in het onderhuis een ontspanningsruimte, een ruime garage en een aangebouwde garage. Ruimte genoeg voor ontspanning, hobby's of misschien werken aan huis.

De woning is goed onderhouden en degelijk gebouwd in 1981, nadien in 1992 uitgebreid. De inhoud van de woning is 900 m3, er kan gewoond worden op maar liefst 185 m2 en 85 m2 berging/garages. De kavel heeft een oppervlakte van 424 m2. De achtertuin ligt op het zonnige zuiden en biedt ruimte voor meerdere auto's.

In 2008 is de keukeninrichting vernieuwd, in de woonkeuken is een keukeninrichting in hoekopstelling geplaatst met Falcon kooktoestel (6-pits inductiekookplaat en oven), Amerikaanse koelkast en inbouwapparatuur: afzuigkap en vaatwasser. Wanneer u plaats neemt aan de eettafel heeft u uitzicht op de Dr Baxstraat.

In 2012 is de badkamer vernieuwd, gestuukte wanden en modern sanitair, bestaande uit; wastafelmeubel, ligbad en douchehoek. In de badkamer is een stortkoker voor vuile was, die uitkomt in de wasruimte in het onderhuis. 

Begane grond: Hal/entree, meterkast, toiletruimte met hangend toilet en urinoir, nattecel met wasmachine aansluiting, woonkeuken, royale kamer met 2 zithoeken en haardpartij, slaapkamer en balkon. 
De hal en de woonkeuken zijn voorzien van een fraaie leisteenvloer met vloerverwarming.

1e Verdieping: Overloop met kastenwand, 4 slaapkamers, separaat toilet, moderne badkamer.

2e Verdieping: Vliering met bergruimte.

Aanvaarding: In overleg.

Meer informatie en extra foto's zijn terug te vinden in de brochure. De brochure is makkelijk te downloaden via Funda en onze eigen website.

Kenmerken