Beschrijving

Dit royale vrijstaande huis, met een evenzo royale schuur aan de Drecht, biedt talloze mogelijkheden en combinaties van wonen, werken, hobby en vul maar in………

Deze stadswoning is goed onderhouden en in de loop der jaren is het huis vanaf 1964 behoorlijk onderhanden genomen, zo zijn bijvoorbeeld de voorgevel, het schuur vernieuwd en is de woning uitgebouwd. De ligging is goed de winkels van het centrum liggen om de hoek.

U komt binnen in de hal met de trapopgang en toiletruimte, aansluitend treft u de woonkamer met fraai schouw en robuuste schuifdeur. De woonkeuken met tuindeuren en keukeninrichting is een gezellige plek, hier is ruimte voor de grote keukentafel. Vervolgens komt u in de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, douchehoek, ligbad en toilet. De bijkeuken heeft een vaste kast met daarin de wasmachine aansluiting en bergruimte. 

Op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers, zeer royaal en voorzien van een vaste kast. Op de overloop is een extra wastafel en geeft toegang tot het dakterras.

Via de vast trap komt u op de 2e verdieping met overloop en 2 slaapkamers voorzien van een dakkapel en bergruimte.

De achtertuin is netjes en voorzien van een overkapping.

Aan de Drecht staat de royale schuur.  De schuur biedt alles wat een ondernemer, verzamelaar of klusser graag zou willen (opslag/showroom/multifunctionele ruimte). Ook op de verdieping kun je van alles kwijt. 4 auto's kunt u hier makkelijk in kwijt. Begane grond ca. 130 m2 en op de verdieping ca. 60 m2. Op het dak van de schuur liggen maar liefst 16 zonnepanelen!

Parkeren kan op eigen oprit, waardoor u geen last heeft van parkeerproblemen. En dat in het centrum!

Het hoofdperceel (B 767) is 323 m2, de 2 stegen aan beide zijkanten van de woning zijn 80 m2 (B 1666) en 57 m2 (B 465).

Kenmerken