Beschrijving

Gelegen in het centrum van Genemuiden aan de Langestraat: deze woning uit 1983 met 3 slaapkamers, een royale stenen berging (20 m² + vliering) en een fijne buitenruimte. De woning is voorzien van zowel een geïsoleerde vloer, dak en grotendeels dubbele beglazing.

Deze stadswoning is goed onderhouden, en gunstig gelegen: sportvelden en park vindt u om de hoek maar ook de winkels van het centrum liggen in de directe omgeving.

Indeling:
Begane grond: Binnenkomst in de ruimtelijke hal met vide, garderobe, toiletruimte, meterkast en toegang tot de woonkamer. Aan de voorzijde van de woning de woonkamer met sfeervolle houtkachel. Aan de achterzijde de nette keuken met Inductiekookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. Vervolgens de handige bijkeuken met wasmachine aansluiting en stookruimte.

Eerste verdieping: Via de trapopgang naar de overloop. Vanuit de overloop toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer met tweede toilet, wastafelmeubel en bad met douche.

Tweede verdieping: Vliering.

Er is een solide berging met betonnen vloer, spouwmuren en een vliering. Verder is er elektra en stromend water aanwezig in deze berging.

Kenmerken