Beschrijving

Wonen in de straat Kabel op 't Tag is wonen in één van de meest kindvriendelijke straten van Genemuiden. Op loopafstand van school en de kinderboerderij bieden wij op nummer 5 deze goed onderhouden twee-onder-één-kapwoning aan.

Laten we eerst even naar de indeling kijken. Zet de auto maar op je eigen oprit neer en kom via de hal de woning binnen.

De hal geeft je toegang tot de ruime woonkamer met erker en het eetgedeelte. Deze staat in verbinding met de half-open keuken voorzien van al het nodige apparatuur. Over bergruimte hoef je je beneden geen zorgen te maken. De bijkeuken en de garage geven je meer dan voldoende ruimte hiervoor.

De eerste verdieping heeft een ruime overloop die toegang geeft tot de 3 slaapkamer(waarvan 2 met balkon) en de ruime badkamer met ligbad, douche en 2 wastafels. 

Waar je de zolderverdieping voor gaat gebruiken is helemaal jouw keuze! Maak je er een extra slaapkamer van, wordt het je sportkamer of je waskamer? Alles is mogelijk!

Buiten 
Haal je de grasmaaier in huis? In de ruime achtertuin heb je meerdere zitplekjes, een stukje gras maar toch een onderhoudsvriendelijke tuin met natuurlijk een achterom. 

't Tag
Gelegen in de populaire woonwijk 't Tag nabij school, groen-/speelvoorziening, de kinderboerderij en het park. Om de hoek liggen ook de sportvelden, het zwembad en een recreatievijver met daarbij een heerlijk wandelgebied.

Kenmerken