Beschrijving

Groen wonen in dit familiehuis met tuin aan het groene hart op de Greente! 
Lekker wandelen in het plantsoen of op de Greentedijk. Dat kan, want die liggen om de hoek. Voor de kids is er in de woonwijk ruim voldoende speelruimte, het Groene Hart aan de overkant.

Volgens goed Genemuider gebruik lopen we bij deze woning achterom! We komen direct binnen in een prachtige groene omgeving. De ruimte en het licht in deze tuin valt direct op.
Heerlijk om in je vrije tijd de dag te spenderen in je eigen groene en zonnige achtertuin. 

Laten we binnen kijken!
Via de bijkeuken lopen we de woning binnen. Handig, een wasbak om de handen te wassen en ingebouwde kasten om de schoenen op te bergen!
De bijkeuken geeft toegang tot 2 ruimtes. Eerst nemen we even een kijkje in ruime garage, altijd handig zo'n ruimte!

De keuken zit aan de achterzijde van de woning is voorzien van inbouwapparatuur.
De half open keuken geeft ook toegang tot de woonkamer aan de voorzijde van de woning. 5 grote ramen waardoor je geniet van het vrije uitzicht. Ook vanuit de keuken heb je vrij uitzicht op het groene hart. 

Extra leuk: de eigenaren hebben een serre bij de woning aangebouwd om een extra zithoekje te creëren. Het gevoel van buiten maar dan binnen! 

1e Verdieping
Via de overloop krijgen we toegang tot 3 ruime slaapkamers. Daarnaast bevindt zich op deze verdieping de badkamer met inloopdouche, toilet, en wastafel en toegang tot het dakterras.

2e Verdieping 
Via de overloop krijgen we toegang tot een ruime slaapkamer. Daarnaast bevindt zich op deze verdieping meerdere opbergruimtes.

GENEMUIDEN
De tapijtstad van Nederland ligt aan het Zwartewater. Vaar je zomerdag zo met je bootje richting Zwartsluis of de andere kant op richting Kampen. De stad heeft tal van voorzieningen, een zogenaamde supermarktenboulevard, een levendig centrum met een aantal trekkers, zoals: HEMA – KRUIDVAT – DELIFERANCE, en daarnaast plaatselijke speciaalzaken op het gebied van dames-heren en kindermode, een juwelier-opticien, diverse food specialisten en horecazaken.

Kenmerken