Beschrijving

Uniek object gelegen aan de Handelskade in het centrum van Zwartsluis! Het gebouw betreft een gemeentelijk monument welke voorheen in gebruik is geweest als restaurant/horeca en tot 2001 dienst heeft gedaan als gemeentehuis van de toenmalige gemeente Zwartsluis.

De mogelijkheden zijn legio bij dit pand. Kiest u ervoor om de voorheen gekozen weg van horeca te volgen óf heeft u toch meer een ontwikkeling voor ogen door het gebouw te verbouwen tot meerdere appartementen. 

Het betreft de begane grond en een deel van de 1e verdieping. De 3 woonappartementen die op de 1e en 2e verdieping zijn gelegen, behoren niet tot de koop'

Indeling:
Hoofdentree aan de Kerkstraat met statige trap naar de 1e verdieping met 'de trouwzaal'. De trouwzaal is in goede staat en heeft een authentieke sfeer. Via de hoofdentree komt u in de eetzaal, deze kan worden afgesloten door de en suite deuren, die vervolgens toegang boden tot de bar en het eetcafé met zicht op het terras en de haven. De entree aan de Handelskade zijde is verbonden aan die van de hoofdentree, via deze lange hal komt u bij de toiletten en de keuken.

De bestemming Centrum is zeer divers, wonen, kantoor, winkel of horeca alles kan, zelfs een mix. Tal van gebruiksmogelijkheden!

In de presentatie laten wij een aantal impressies van de mogelijkheden zien. Bijvoorbeeld aan de Kerkstraat een kantoor op de begane grond en de 1e verdieping. In het 'restaurant' aan de Handelskade kant een winkel en in de keuken een woon appartement.

Totale opp. 355 m2

Mogelijkheid:
- Kerkstraat kantoor ca. 150 m2 (begane grond en verdieping);
- Handelskade winkelruimte ca. 125 m2
- Handelskade woning ca. 80 m2

Dit is jouw kans! Een kantoor/winkel en/of woning die je helemaal naar eigen wens aan kan pakken en inrichten. Het geheel is casco, maar jij kan het naar je eigen zin maken. Stroop je mouwen maar op en ga aan de slag in dit karakteristieke pand met veel potentie!

Kenmerken