Bonthuis Vaartjes Makelaars

Te koop: De Grote Kranerweerd 12f, 8064 PE Zwartsluis

€ 279.500,- v.o.n.

Beschrijving

Na een succesvolle verkoop, nog 1 unit beschikbaar.

Aan de Grote Kranerweerd op het bedrijventerrein in Zwartsluis ontwikkelt Koraal Ontwikkeling het plan ‘’De Sluis’’. Het basis plan bestaat uit 8 bedrijfsunits met een vloeroppervlak van ca. 200, ca. 300 of ca. 600 m2, deze aanbieding betreft 200 m2 De units zijn multifunctioneel. Het project wordt door HEUTBOUW gerealiseerd. De Sluis wordt gebouwd van hoogwaardige en duurzame materialen. De kleur- en materiaalkeuze geven de gebouwen een bijzonder en tijdloos karakter.

Deze locatie ligt op het hoogwaardige Bedrijventerrein Kranerweerd aan de hoofdader De Grote Kranerweerd (zicht locatie). Gerenommeerde bedrijven uit onder meer de foodsector en scheepsbouw vinden hier een plek. Dankzij de strategische ligging van Zwartsluis op een kruispunt van waterwegen is ook de nautische sector zeer goed vertegenwoordigd. Over weg (A28) en water zijn steden als Zwolle, Kampen en Meppel, maar ook het westen van het land, eenvoudig bereikbaar. Dankzij de uitstekende voorzieningen, de ondernemersvriendelijke gemeente Zwartewaterland, de onderlinge samenwerking tussen ondernemers en het uitstekende arbeidsethos is Zwartsluis een geliefde vestigingsplaats voor ondernemers.

De veelzijdige bedrijfsunits van project DE SLUIS bieden optimale flexibiliteit voor de hedendaagse (startende) ondernemer met een prettig ondernemersklimaat. De bedrijfsunits worden standaard opgeleverd zoals omschreven in de technische omschrijving. De bedrijfsunits kunt u na oplevering geheel naar eigen inzicht (laten) indelen. Bijvoorbeeld als kantoor, showroom, atelier, werkplaats, bedrijfsruimte, magazijn, opslag en handels-activiteiten. Alle bedrijfsunits beschikken over een zelfstandige entree en een hoge overhead deur. De buitenzijde van de beeldbepalende luxe units worden smaakvol afgewerkt met oog voor detail. Het is mogelijk om meerdere bedrijfsunits samen te voegen omdat de bedrijfsunit scheidende wanden niet noodzakelijk zijn voor de draagconstructie van het gebouw.

Fundering
De fundering is een onderheide funderingsbalk.

Vloeren
De begane grondvloer is een monolithisch afgewerkte betonvloer geschikt voor een belasting tot 1500 kg/pm2 voor units kleiner dan 300 m2. Voor units van 300 m2 of meer betreft de vloerbelasting 2250 kg/m2.

Gevels en wanden
Gevelbekleding bestaat uit een geïsoleerde wand met een luxe gevelbekleding. De binnenwanden van de units wordt uitgevoerd in schoonwerk Y-tong panelen o.g. en beschikken over uitstekend brandwerende eigenschappen.

Kozijnen, ramen en deuren
De gevelkozijnen van de units zijn van aluminium. De ramen zijn voorzien van dubbel glas. Ook de toegangsdeuren zijn van aluminium en bestaan uit een vlakke deur. De buitendeuren zijn inclusief inbraak werend hang- en sluitwerk. Iedere unit wordt voorzien van een elektrische transportdeur. Deze overheaddeur bestaat uit een geïsoleerde sectionaaldeur met 1 glasstrook. De vrije door rijhoogte en breedte is ca. 4.25m bij ca. 5.00m.

Technische voorzieningen
Alle units worden opgeleverd met een water en elektra aansluiting tot in de meterkast. De riolering wordt aangesloten op het gemeenteriool.

Straatwerk
Het terrein wordt verhard door middel van het aanbrengen van een bestrating van betonklinkers. Voor de overheaddeur worden 2 stelconplaten gelegd. De parkeervakken worden duidelijk onderscheiden. Tevens bevat het terrein straatkolken aangesloten op het riool.

Vereniging van eigenaren
Het bedrijfsverzamelgebouw wordt gesplitst in appartementsrechten en er wordt een vereniging van eigenaren opgericht. In de splitsingsakte worden afspraken gemaakt van bijvoorbeeld: de opstalverzekering, toekomstig onderhoud, gebruik en het plaatsen van gevelreclame.

Gemeentelijke vergunningen
De koper dient zich er zelf van te vergewissen dat het gekochte in voldoende mate beschikt over de eigenschappen die noodzakelijk zijn voor het beoogde gebruik. De koper dient zelf voor de eventuele benodigde verbruiksvergunningen, milieuvergunningen en/of overige vergunningen zorg te dragen. Indien van toepassing.

Realisatievoorwaarden
Het aantal te bouwen units bedraagt 8 stuks. Een koper kan meerdere units kopen. De realisatie van het project vindt plaats zodra voor 6 van de bedrijfsunits een koopovereenkomst is getekend, of zover minder ter beoordeling van Koraal Ontwikkeling.

Algemeen
Na het tekenen van de koopovereenkomst wordt u in de gelegenheid gesteld om eventuele wensen/veranderingen, conform onze standaard meer- en minderwerklijst, kenbaar te maken.

Deze omschrijving is met zorg samengesteld. Eventuele wijzigingen houden wij ons voorbehouden, welke geen afbreuk doen aan het plan.

Prijzen
Prijzen
Bedrijfsunit 1 ca. 600 m2 € 645.000 v.o.n. ex btw VERKOCHT
Bedrijfsunit 2a ca. 200 m2 € 279.500 v.o.n. ex btw VRIJ
Bedrijfsunit 2b ca. 200 m2 € 220.000 v.o.n. ex btw VERKOCHT
Bedrijfsunit 2c ca. 200 m2 € 235.000 v.o.n. ex btw VERKOCHT
Bedrijfsunit 3a ca. 200 m2 € 255.000 v.o.n. ex btw VERKOCHT
Bedrijfsunit 3b ca. 200 m2 € 220.000 v.o.n. ex btw VERKOCHT
Bedrijfsunit 3c ca. 200 m2 € 259.500 v.o.n. ex btw ONDER OPTIE
Bedrijfsunit 4a ca. 300 m2 € 365.000 v.o.n. ex btw VERKOCHT
Bedrijfsunit 4b ca. 300 m2 € 355.000 v.o.n. ex btw VERKOCHT

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 22092/371140
Prijs € 279.500,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 28 januari 2022
Laatste wijziging Woensdag 22 maart 2023
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2022
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 200 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Neem contact met mij op

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken