Omschrijving

Nog enkele units beschikbaar, na succesvolle start verkoop!!

Aan de Spoelstraat op het bedrijventerrein in Genemuiden ontwikkelt Koraal Ontwikkeling het plan "De Biesvelden". Na een succes volle ontwikkeling van Biesvelden fase I en fase II volgt nu de ontwikkeling van "Biesvelden fase III": 20 bedrijfsunits met een vloeroppervlak van ca. 75, ca. 150 of ca. 225 m2.

De units zijn multifunctioneel. Het plan wordt door Aannemingsbedrijf K.K. Heutink gerealiseerd. De Biesvelden wordt gebouwd van hoogwaardige en duurzame materialen. De kleur- en materiaalkeuze geven het gebouw een bijzonder en tijdloos karakter.

De multifunctionele bedrijfsunits bieden optimale flexibiliteit voor de hedendaagse (startende) ondernemer met een prettig ondernemersklimaat. De bedrijfsunits worden standaard opgeleverd zoals omschreven in de technische omschrijving.

De bedrijfsunits kunt u na oplevering geheel naar eigen inzicht (laten) indelen.
Bijvoorbeeld als kantoor, showroom, atelier, werkplaats, bedrijfsruimte, magazijn, opslag en handels-activiteiten. Alle bedrijfsunits beschikken over een zelfstandige entree en een hoge overhead deur. De buitenzijde van de beeldbepalende luxe units worden smaakvol afgewerkt met oog voor detail.

Het is eenvoudig mogelijk om meerdere bedrijfsunits samen te voegen, omdat de bedrijfsunit scheidende wanden niet noodzakelijk zijn voor de draagconstructie van het gebouw.

Koopsom unit 75 m2 vanaf € 95.000 v.o.n. excl BTW

Koopsom unit 150 m2 vanaf € 169.500 v.o.n. excl BTW

Koopsom unit 225 m2 vanaf € 229.500 v.o.n. excl BTW

Koopsom kopunit 300 m2 vanaf € 276.500 v.o.n. excl BTW

Kenmerken