Bonthuis Vaartjes Makelaars

Te huur: De Grote Kranerweerd 12C+D, 8064 PE Zwartsluis

€ 1.275,- /mnd

Beschrijving

TE HUUR: Zwartsluis - De Grote Kranerweerd 12 C+D
Deze units kunnen afzonderlijk van elkaar OF tegelijk worden gehuurd.

DE GROTE KRANERWEERD 12D
Deze unit heeft een oppervlakte van circa 200 m2
Huurprijs: €1.275,- excl. btw
Aanvaarding: Spoedig

DE GROTE KRANERWEERD 12C
Deze KOPunit heeft een oppervlakte van circa 200 m2.
Op een goede zicht locatie aan de voorzijde van het verzamelgebouw 'De Sluis' is deze unit gelegen met raampartijen aan de voorzijde.
Huurprijs: €1.625,- excl. btw
Aanvaarding: Spoedig

Afmetingen van de units:
De inwendige breedte is circa 13,75 meter;
De inwendige lengte is circa 14,00 meter;
De inwendige hoogte is circa 6,5 meter.

Aan de Grote Kranerweerd op het bedrijventerrein in Zwartsluis ontwikkelt Koraal Ontwikkeling het plan ''De Sluis''. Het basis plan bestaat uit 10 bedrijfsunits met een vloeroppervlak van ca. 200, ca. 300 of ca. 600 m2, deze aanbieding betreft 200 m2 De units zijn multifunctioneel. Het project is door HEUTBOUW gerealiseerd. De Sluis wordt gebouwd van hoogwaardige en duurzame materialen. De kleur- en materiaalkeuze geven de gebouwen een bijzonder en tijdloos karakter.

Deze locatie ligt op het hoogwaardige Bedrijventerrein Kranerweerd aan de hoofdader De Grote Kranerweerd (zicht locatie). Gerenommeerde bedrijven uit onder meer de foodsector en scheepsbouw vinden hier een plek. Dankzij de strategische ligging van Zwartsluis op een kruispunt van waterwegen is ook de nautische sector zeer goed vertegenwoordigd. Over weg (A28) en water zijn steden als Zwolle, Kampen en Meppel, maar ook het westen van het land, eenvoudig bereikbaar. Dankzij de uitstekende voorzieningen, de ondernemersvriendelijke gemeente Zwartewaterland, de onderlinge samenwerking tussen ondernemers en het uitstekende arbeidsethos is Zwartsluis een geliefde vestigingsplaats voor ondernemers.

De veelzijdige bedrijfsunits van project DE SLUIS bieden optimale flexibiliteit voor de hedendaagse (startende) ondernemer met een prettig ondernemersklimaat. De bedrijfsunits worden standaard opgeleverd zoals omschreven in de technische omschrijving. De bedrijfsunits kunt u na oplevering geheel naar eigen inzicht (laten) indelen. Bijvoorbeeld als kantoor, showroom, atelier, werkplaats, bedrijfsruimte, magazijn, opslag en handels-activiteiten. Alle bedrijfsunits beschikken over een zelfstandige entree en een hoge overhead deur. De buitenzijde van de beeldbepalende luxe units worden smaakvol afgewerkt met oog voor detail. Het is mogelijk om meerdere bedrijfsunits samen te voegen omdat de bedrijfsunit scheidende wanden niet noodzakelijk zijn voor de draagconstructie van het gebouw.

Fundering
De fundering is een onderheide funderingsbalk.

Vloeren
De begane grondvloer is een monolithisch afgewerkte betonvloer geschikt voor een belasting tot 1500 kg/pm2.

Gevels en wanden
Gevelbekleding bestaat uit een geïsoleerde wand met een luxe gevelbekleding. De binnenwanden van de units wordt uitgevoerd in schoonwerk Y-tong panelen o.g. en beschikken over uitstekend brandwerende eigenschappen.

Kozijnen, ramen en deuren
De gevelkozijnen van de units zijn van aluminium. De ramen zijn voorzien van dubbel glas. Ook de toegangsdeuren zijn van aluminium en bestaan uit een vlakke deur. De buitendeuren zijn inclusief inbraak werend hang- en sluitwerk. Iedere unit wordt voorzien van een elektrische transportdeur. Deze overheaddeur bestaat uit een geïsoleerde sectionaaldeur met 1 glasstrook. De vrije door rijhoogte en breedte is ca. 4.25m bij ca. 5.00m.

Technische voorzieningen
Alle units worden opgeleverd met een water en elektra aansluiting tot in de meterkast. De riolering wordt aangesloten op het gemeenteriool.

Straatwerk
Het terrein wordt verhard door middel van het aanbrengen van een bestrating van betonklinkers. Voor de overheaddeur worden 2 stelconplaten gelegd. De parkeervakken worden duidelijk onderscheiden. Tevens bevat het terrein straatkolken aangesloten op het riool.

Vereniging van eigenaren
Het bedrijfsverzamelgebouw wordt gesplitst in appartementsrechten en er wordt een vereniging van eigenaren opgericht. In de splitsingsakte worden afspraken gemaakt van bijvoorbeeld: de opstalverzekering, toekomstig onderhoud, gebruik en het plaatsen van gevelreclame.

Deze omschrijving is met zorg samengesteld. Eventuele wijzigingen houden wij ons voorbehouden, welke geen afbreuk doen aan het plan.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 22092/401520
Prijs € 1.275,- per maand
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Woensdag 5 april 2023
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2022
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 400 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Neem contact met mij op
Sluiten

Recent bekeken