Te huur: Industrieweg 18z-10, 8061 RB Hasselt

Beschrijving

Op het bedrijventerrein 'Zwarte Water' in Hasselt bieden wij deze multifunctionele KOPunit TE HUUR! De unit is gesitueerd op de hoek van het verzamelgebouw en heeft hierdoor een zichtlocatie met terrein (parkeerruimte) voor de deur.
De unit heeft een vloeroppervlakte van 100 m2, daarnaast is het mogelijk om extra verdieping te realiseren. In deze unit kun je bedrijfsruimte met kantoorruimte combineren. Op dit moment is het mogelijk om de unit naar wens in te delen en in te richten (de verhuurder neemt in overleg de kosten voor zijn rekening).

Nieuwstaat
De unit is in 2019 gebouwd van hoogwaardige en duurzame materialen. De kleur- en materiaalkeuze geven het gebouw een bijzonder en tijdloos karakter.

Locatie
Het bedrijventerrein 'Zwarte Water' is door de gemeente Zwartewaterland recent geherstructureerd om de functionele en ruimtelijke structuur te verbeteren. Op dit bedrijventerrein zijn vooral veel bedrijven in de tapijtindustrie, transport, scheepvaart gebonden bedrijven en zware industrie gevestigd. In dit deel (Waterfront) van het bedrijventerrein zijn de laatste jaren meerdere verzamelgebouwen gerealiseerd, waardoor een behoorlijke positieve nijverheid is ontstaan.

Bereikbaarheid
De locatie is uitstekend te bereiken met eigen vervoer, op circa tien/vijftien minuten afstand van de autosnelweg A28. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is eveneens goed. Optimaal bereikbaar vanuit Zwolle, Kampen en Genemuiden.

Deze multifunctionele bedrijfsunit biedt optimale flexibiliteit voor de hedendaagse (startende) ondernemer met een prettig ondernemersklimaat.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 22092/323088
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 22 november 2019
Laatste wijziging Vrijdag 2 april 2021
Bouw
Type object Bedrijfshal
Eveneens Kantoor, buitenterrein
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2019
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 242 m²
Bruto vloeroppervlakte 100 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Neem contact met mij op
Sluiten

Recent bekeken