Te huur: Katoenstraat 7, 8281 JZ Genemuiden

€ 40.000,- /jr

Beschrijving

Aan de Katoenstraat op het bedrijventerrein in Genemuiden wordt een deel van een verzamelgebouw, welke aan de voorzijde is gelegen, te huur aangeboden.

Er wordt kantoorruimte + bedrijfsruimte aangeboden. Waarvan kantoorruimte circa 140 m2 op de begane grond en circa 140 m2 op de 1e verdieping. De bedrijfsruimte is 470 m2 op de begane grond en 95 m2 op de 1e verdieping. Het bedrijfsverzamelgebouw bestaat in totaal uit 4 bedrijfsunits en kantoorruimte. Het pand is flexibel in te delen, wanneer de oppervlakten niet aansluiten bij uw wens, dan is het mogelijk om deze aan te passen naar wens.

Het gebouw is gebouwd van hoogwaardige en duurzame materialen. De kleur- en materiaalkeuze geven het gebouw een bijzonder en tijdloos karakter.

Aan de voorzijde en linkerzijde kan geparkeerd worden door 9 auto's.

De multifunctionele bedrijfsruimte bieden optimale flexibiliteit voor de hedendaagse (startende) ondernemer met een prettig ondernemersklimaat.

Kantoor:
De kantoorruimte beschikt over een eigen entree en is opgedeeld in verschillende kantoorruimtes. Verder is er aanwezig: een pantry, meerdere toiletruimten, airconditioning en verlichtingsinstallatie met systeemplafonds.

Bedrijfsruimte:
Electrische overheaddeur, verlichtingsinstallaties, betonvloer, vrije hoogte van minimaal 6.00m, gasheater, krachtstroominstallaties.

Locatie
Het bedrijfscomplex ligt nabij de rand van het bedrijventerrein. Genemuiden ligt op 15 autominuten van Zwolle (A28) en is in 2018 door de Provincie Overijssel uitgeroepen tot TopWerklocatie.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 22092/351697
Prijs € 40.000,- per jaar
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 8 februari 2021
Laatste wijziging Dinsdag 16 februari 2021
Bouw
Type object Bedrijfshal
Eveneens Kantoor, buitenterrein
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2003
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 4.615 m²
Bruto vloeroppervlakte 565 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Neem contact met mij op
Sluiten

Recent bekeken