Wolweverskwartier - een nieuw project !

IJsselland Ontwikkeling is volop bezig met de ontwikkeling van een nieuw project in uitbreidingswijk Hasselt 'Om de Weede'. 

De verwachting is dat de verkoop eind juni 2021 kan starten.
Momenteel zijn wij druk doende het project verkoopgereed te maken. Dat houdt in dat wij de verkoopstukken aan het maken zijn en met Woningborg bezig zijn om goedkeuring op het project te krijgen. Eerder mogen wij niet in verkoop. Woningborg zorgt er voor dat de woning afgebouwd wordt indien de aannemer in gebreke is. Daarnaast biedt Woningborg een vangnet voor eventueel geconstateerde gebreken. Een veilig idee!


Verkoopprocedure
Op de dag dat de verkoop start is naast de verkoopstukken (prijzen, brochure etc) een inschrijfformulier beschikbaar. Op dit formulier is de toewijzingsprocedure weergegeven. Wanneer u een woning toegewezen krijgt nodigt Bonthuis Vaartjes Makelaars uit voor een gesprek.

De woningen
De woningen zijn zeer compleet. Naast dat de woningen energieneutraal zijn, zijn de woningen voorzien van vrijhangende toiletten, thermostatische douchemengkranen en compleet afgewerkte badkamers. Daarnaast hebben de woningen op de begane grond en verdieping vloerverwarming en zijn ze voorzien van zonnepanelen. Het aantal verschilt per woning. Dat garandeert energiebesparing op een hoog niveau.

Er is voor gekozen om te werken met een lucht/water warmtepomp.  Deze zorgt er voor dat de woning middels de vloerverwarming warm wordt. In de zomer werkt de warmtepomp omgedraaid en kan er middels de vloerverwarming gekoeld worden. Een comfortabele gedachte.


Tevens is er voor gekozen de binnendeuren en kozijnen in de woning door te laten lopen tot aan het plafond. Dat geeft de woningen nog meer klasse en zorgt voor een luxe uitstraling van de woning. Een mooi design binnen handbereik.

De buitenkant van de woningen is zorgvuldig vormgegeven. Mooie afwisseling van metselwerk en hout, fraaie metselwerkdetails en meeontworpen erfafscheidingen.

Verschillende woningtypes
Er is keuze uit verschillende typen woningen. Rijwoningen, vrijstaande en tweekappers. Kortom: een gevarieerd plan voor ieder wat wils.

Blijf op de hoogte
Wanneer je je HIER inschrijft houden wij je regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen. Bonthuis Vaartjes Makelaars
Wilt u zich voorbereiden op nieuwbouw, hoe staat het met de verkoop van uw eigen woning, wat komt erbij kijken bij het kopen van nieuwbouw? Bel even met ons kantoor, dan praten onze nieuwbouwspecialisten u graag bij. Of klik hier voor een gratis waardebepaling van uw woning


Hypotheekadvies
De Hypotheekshop helpt u graag verder. Keuze uit méér dan 30 geldverstrekkers, waaronder Rabobank, Aegon, Florius, Abn/Amro, ING bank, Munt, Nationale Nederlanden etc. Een afspraak kan op Kantoor of Online. Vanzelfsprekend kan dat ook op een avond. Een vrijblijvende afspraak kunt u maken door hier te klikken