Wolweverskwartier - een nieuw project !

Aan de rand van Hasselt ligt het Wolweverskwartier een deelplan in nieuwbouwwijk Om de Weede dat wordt omgeven door groen, water en weide.

In het plan ontwikkelt IJsselland Ontwikkeling B.V. 12 rijwoningen, 2 tweekappers en 2 vrijstaande woningen. Download hier de brochure, het inschrijfformulier, prijslijst etc.

De woningen komen centraal in de wijk te staan, midden in de landelijke omgeving en vlakbij uitvalswegen. De woningen zijn perfect voor wie comfortabel wil wonen. Op de begane grond vind je een woonkamer en keuken en op de eerste verdieping de slaapkamers en badkamer. Vergeet ook de tuin niet, waar je heerlijk kunt lezen, barbecueën of tuinieren. Kortom: de perfecte plek voor nu én later. Omdat iedereen andere wensen heeft, realiseren we in het Wolweverskwartier verschillende woningtypes. Ga je voor een hoek- of tussenwoning? Wil je vrijstaand wonen? Of is jouw oog gevallen op een tweekapper? Welk bouwnummer je ook kiest, vaststaat dat we duurzame materialen gebruiken, vloerverwarming toepassen en zorgen voor een hoogwaardige afwerking.LIGGING
Vlakbij de stad
De uitgestrekte landerijen doen vermoeden dat je in niemandsland bent. Het tegendeel is waar: Hasselt ligt vlakbij het levendige Zwolle. Ideaal, zeker wanneer je er werkt of een cursus volgt. Maar ook perfect als je wilt winkelen, sporten of uitgaan. De stad biedt alle voorzieningen die je nodig hebt.

CENTRUM HASSELT
Het centrum van Hasselt is knus, authentiek en overzichtelijk. Vanuit Om de Weede fiets je er zo naar toe.
- Of bezoek Zwartsluis: Bootjes spotten in het waterrijke Zwartsluis? Zoek een plekje op het terras en geniet!
- Of geniet in Zwolle: Met de auto sta je snel in het levendige centrum van Zwolle. Van winkels tot horeca, er is elke dag van alles te beleven.
- Of ontspan bij de Milligerplas: Een mooie wandeling maken? Of een middagje zwemmen met de kinderen? De Milligerplas ligt om de hoek.DUURZAAMHEID STAAT CENTRAAL in het Wolweverskwartier
De woningen in het Wolweverskwartier hebben een authentieke uitstraling, maar zijn tegelijkertijd voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid. Met elkaar dragen ze bij aan een laag energieverbruik.

ZONNEPANELEN
Bij de woningen het Wolweverskwartier wordt energie opgewekt met behulp van zonnepanelen. Zonnepanelen zijn milieuvriendelijk en goed voor je portemonnee. Je wekt er je eigen, duurzame stroom mee op. Zo houd je de verbruikskosten laag. Afhankelijk van het aantal zonuren kan de opbrengst hoger of lager uitvallen. De zon hoeft niet fel te schijnen: ook op een bewolkte dag leveren de panelen elektriciteit.

Dubbel glas
De woningen in het Wolweverskwartier beschikken over uitstekende isolatie. Zo worden de kozijnen voorzien van dubbel glas. Dit biedt meerdere voordelen: een goede geluidsisolatie, een aangename omgevingstemperatuur, weinig tot geen condensvorming en een laag energieverbruik.

Energiezuinig verwarmen
Omdat de woningen bijzonder goed geïsoleerd zijn, is er weinig warmte nodig om ze op temperatuur te brengen of te houden. Natuurlijk heb je wel verwarming nodig. Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond en slaapvertrekken. In de zomer kun je de vloeren hiermee laten koelen.

Lekker fris
Frisse lucht in huis is belangrijk voor een gezond en comfortabel woonklimaat. Dat wordt in deze woningen gemakkelijk, goed en energiezuinig geregeld door een mechanische ventilatie. Dit systeem zorgt ervoor dat er altijd verse en schone buitenlucht in de verblijfsruimten aangevoerd wordt. Zo blijft de lucht in huis fris, gezond en aangenaam.

Extra hypotheek voordeel
Voor energiezuinige woningen gelden andere en ruimere mogelijkheden met betrekking tot de hypotheek. In bepaalde situaties kom je bijvoorbeeld in aanmerking voor een extra leencapaciteit. Informeer bij de makelaar en/of je hypotheekadviseur voor de mogelijkheden.

Energieneutraal
De woningen zijn energieneutraal. Dat houdt in dat de woning alle gebouw gebonden energie zelf opwekt. Het huishoudelijke gebruik van energie is hier niet in meegenomen.

Verkoopprocedure
Op 30 juni start de verkoop/ inschrijving. Er kan t/m 12 juli (17.30 uur) worden ingeschreven. Wanneer u een woning toegewezen krijgt nodigt Bonthuis Vaartjes Makelaars uit voor een gesprek.

Bonthuis Vaartjes Makelaars
Hoe staat het met de verkoop van uw eigen woning, wat komt erbij kijken bij het kopen van nieuwbouw? Bel even met ons kantoor, dan praten onze nieuwbouwspecialisten u graag bij. Of klik hier voor een gratis waardebepaling van uw woning


Hypotheekadvies
De Hypotheekshop helpt u graag verder. Keuze uit méér dan 30 geldverstrekkers, waaronder Rabobank, Aegon, Florius, Abn/Amro, ING bank, Munt, Nationale Nederlanden etc. Een afspraak kan op Kantoor of Online. Vanzelfsprekend kan dat ook op een avond. Een vrijblijvende afspraak kunt u maken door hier te klikken