NVM Open Huizen Dag 28 maart 2020

De eerstvolgende landelijke NVM Open Huizen Dag in 2020 is op zaterdag 28 maart. 

De NVM Open Huizen Dag is voor woningverkopers en woningzoekers een belangrijke dag waarop woningen massaal vrijblijvend bezichtigd kunnen worden. Twee keer per jaar wordt dit evenement door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) georganiseerd.  

Bezoekers
De belangrijkste reden voor de populariteit van de Open Huizen Dag is dat het zowel voor huizenzoekers als verkopers van een huis een unieke kans biedt. Voor wie een huis zoekt, is het heel aantrekkelijk om in de gewenste regio een aantal huizen zonder afspraak te kunnen bekijken en vergelijken. Voor wie zijn huis wil verkopen, biedt de NVM Open Huizen Dag de kans om zijn woning aan een groter aantal geïnteresseerden te laten zien.

Uw woning en de NVM Open Huizen Dag
Wilt u meedoen aan de NVM Open Huizen Dag en staat uw woning in Zwartsluis Hasselt Genemuiden Sint Jansklooster of Vollenhove, dan is Bonthuis Vaartjes Makelaars dé partner voor u. Tijdens de Open Huizen Dag kunt u tussen 11.00 uur en 15.00 uur uw huis zonder afspraak laten bezichtigen. Meedoen aan de NVM Open Huizen Dag is altijd gratis als u uw huis bij Bonthuis Vaartjes Makelaars te koop zet.

Uw huis verkopen en gratis meedoen aan de NVM Open Huizen Dag?
- Meld hier uw woning aan
- Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan