Nog enkele woningen te koop

Project Lakenweide - prijzen vanaf € 275.000,- 
Wil jij ruim wonen in een fraaie nieuwbouwwoning, in een dorpse sfeer en ook nog heel betaalbaar? Dat kan aan de Lakensnijdersgilde in Hasselt. Hier woon je rustig en landelijk, buiten de binnenstad van Hasselt, maar wel met alles bij de hand. Wij zijn gestrat met de verkoop ! Het gaat hier om 10 ruime twee-onder-een-kapwoningen.

De 10 twee-onder-één-kapwoningen liggen tegenover elkaar aan een rustig straatje. Alle woningen zijn ruim, licht en hebben een straatgerichte woonkamer. De grote woonkeuken bevindt zicht aan de tuinzijde. Op de verdieping vind je drie slaapkamers en een flinke badkamer. De zolder biedt voldoende ruimte voor een extra slaapkamer of om al je spullen makkelijk op te bergen. Bij alle woningen zijn er volop opties om de woning af te werken zoals jij dat wilt. Kies je voor openslaande tuindeuren, een erker aan de voorzijde of een dakkapel? De keuze is aan jou!Informatie via de makelaar
Hieronder zijn belangrijke documenten van fase 4 te downloaden. Ook zijn de gedrukte brochures af te halen bij Bonthuis Vaartjes Makelaars. Contact met de makelaar ? Dit kan digitaal per e-mail of bellen met 038-3866666 maar je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen of whatsappen naar 06-15429634.


Download hier alle stukken:
Brochure
Prijslijst
Technische omschrijving
Meer / minderwerk lijst
Aanmelding Funda

Eigen woning eerst verkopen ?
Moet je eerst je eigen woning in Hasselt nog verkopen ? Bonthuis Vaartjes Makelaars kan een GRATIS taxatie en advies van je woning verzorgen. Laat hier je gegevens achter voor een gratis taxatie.