Verkoop gestart

Project Lakenweide
Wil jij ruim wonen in een fraaie nieuwbouwwoning, in een dorpse sfeer en ook nog heel betaalbaar? Dat kan aan de Lakensnijdersgilde in Hasselt! Hier woon je rustig en landelijk, buiten de binnenstad van Hasselt, maar wel met alles bij de hand.

Vanaf 14 februari is fase 3 in verkoop. Prijzen vanaf € 181.500,- vrij op naam
Het gaat hier om 12 ruime rijwoningen met straatgerichte keuken, een royale woonkamer, drie slaapkamers en een ruime zolder. Bij alle woningen zijn er volop uitbreidingsmogelijkheden en opties om de woning af te werken zoals jij dat wilt. Nieuwsgierig?
Download hieronder de impressies, digitale brochure, prijslijst, keuzelijst, plattegronden en het inschrijfformulier. De gedrukte brochures zijn af te halen op onze kantoren in Zwartsluis en Genemuiden. Liever de stukken per post ontvangen ? Bel of mail even met ons kantoor of stuur een Whatsapp bericht naar 06-15429634

Inschrijfperiode
Het ingevulde inschrijfformulier lever je in bij Bonthuis Vaartjes Makelaars. Dit kan digitaal per e-mail OF foto maken en Whatsappen naar 06-15429634 OF je kunt ook gewoon even langskomen op één van onze kantoren.

Downloads
Brochure
Prijslijst
Technische omschrijving
Meer / minderwerk lijst
Inschrijfformulier