Nieuwbouw Agnietenterrein Zwartsluis

Informatiebijeenkomst
Maandagavond 23 april 2018 was er een speciale bijeenkomst waarin de plannen over de herontwikkeling van het voormalig Agnietenterrein in Zwartsluis uitgebreid werden toegelicht. Medewerkers van de gemeente Zwartewaterland waren aanwezig om belangstellenden te woord te staan. Tijdens de bijeenkomst werden ook de verkoopbrochures beschikbaar gesteld. De gemeente hoopt voor de zomervakantie een lotingsavond te organiseren voor de verkoop van de kavels voor vrijstaande en 2/1kapwoningen. De verkoop van rijwoningen en appartementen zal niet voor de zomervakantie plaatsvinden. 

Brochure downloaden (bron gemeente Zwartewaterland)
- brochure
- tekening plangebied
- kavelprijzen
- uitgifte voorwaarden
- algemene verkoopvoorwaarden

Koper(s) voor je eigen woning gezocht ?
Als plaatselijke makelaar in Zwartsluis kan Bonthuis Vaartjes Makelaars je helpen om de koper(s) voor je eigen woning te vinden. De makelaar beschikt over het grootste netwerk en is betrokken bij circa 80% van de woningtransacties in Zwartsluis. Klik hier voor een GRATIS taxatie en advies.

Bestemmingsplan
Het ontwerp-bestemmingsplan voormalig Agnietenterrein, inclusief het beeldkwaliteitsplan, is digitaal in te zien door hier te klikken.


Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen op het voormalige Agnietenterrein (MULO) in Zwartsluis ? Laat dan je gegevens hieronder achter en ontvang de nieuwsbrief.