Nieuwbouw Agnietenterrein Zwartsluis

Informatiebijeenkomst
Op maandag 23 april 2018 is er in ’t Trefpunt, Kerkstraat 27 in Zwartsluis een speciale bijeenkomst waarin de plannen over de herontwikkeling van het voormalig Agnietenterrein uitgebreid worden toegelicht. Deze avond begint om 19:00 uur. Tot 20:30 uur zijn medewerkers van de gemeente Zwartewaterland aanwezig om u meer te vertellen over dit project en uw vragen te beantwoorden. U kunt op een zelfgekozen tijdstip kunt binnenlopen. Tijdens de bijeenkomst zijn verkoopbrochures beschikbaar en na de bijeenkomst vindt u op deze website meer informatie.

Brochure downloaden
(beschikbaar vanaf 24 april)

Bestemmingsplan
Het ontwerp-bestemmingsplan voormalig Agnietenterrein, inclusief het beeldkwaliteitsplan, is digitaal in te zien door hier te klikken.

De gemeente hoopt voor de zomervakantie een lotingsavond te organiseren voor de verkoop van de kavels voor vrijstaande en 2/1kapwoningen. De verkoop van rijwoningen en appartementen zal niet voor de zomervakantie plaatsvinden. 

Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen op het voormalige Agnietenterrein (MULO) in Zwartsluis ? Laat dan je gegevens achter en ontvang de nieuwsbrief.