Makelaar Hasselt

Een NVM makelaar in Hasselt gezocht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bonthuis Vaartjes Makelaars is namelijk als enige makelaar (in de gemeente Zwartewaterland) aangesloten bij de NVM.Bonthuis Vaartjes Makelaars regelt zowel de aankoop als verkoop van huizen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor hypotheekadvies of een NWWI taxatierapport. Wij regelen de verkoop van je woning van het begin tot het eind. Zo kan jij je bezighouden met de dingen die er toe doen. Wij beschikken over twee vestigingen waar je meer dan welkom bent voor een gesprek. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie via: 038 - 38 66 666. Het is ook mogelijk ons een mail te sturen op: info@bvmakelaars.nl

Taxaties en hypotheekadvies

Naast de verkoop van huizen bieden wij als makelaar ook NWWI taxaties aan. Bijvoorbeeld in de regio Hasselt. Om zo weinig mogelijk tijd te verliezen bij de hypotheek, kunnen wij de taxatie snel voor je in orde maken. Onze medewerkers zijn deskundig, snel en het rapport beschikt over de NWWI gestelde normen. Zo kun je je geldverstrekker zo snel mogelijk op de hoogte stellen van de waardebepaling van je nieuwe huis.

Daarnaast kunnen wij je ook een onafhankelijk advies geven op het gebied van hypotheken. Wij helpen je graag om de juiste financiële keuze te maken. Woon je in de omgeving Hasselt en wil je graag eens met één van onze hypotheekadviseurs om tafel? Maak nu een hypotheekafspraak.

Makelaar in Hasselt gezocht?

De garantie van een NVM verkoopmakelaar
Wij zijn (als enige makelaar in de gemeente Zwartewaterland) aangesloten bij de NVM. Als erkend NVM verkoopmakelaar voldoen wij aan de strenge kwaliteitseisen van de NVM. Onze makelaars zijn goed opgeleid en kunnen nooit tegelijkertijd verkoopmakelaar en aankoopmakelaar zijn. Dit wordt ook de erecode van het NVM genoemd.  

Vraag nu eenvoudig een offerte en gratis inschatting van de verkoopprijs aan.  
Ik wil meer weten