Bonthuis Vaartjes Makelaars

‘Enthousiasteling’ Charlotte op haar plek bij Bonthuis Vaartjes

Charlotte Logtenberg (22) versterkt sinds dit jaar het team van Bonthuis Vaartjes Makelaars. Ze is geen onbekende voor de meeste van haar collega’s. “Ik heb al twee zomers en rond de feestdagen vakantiewerk gedaan. Geweldig dat ik nu in dienst kom bij het bedrijf”, vertelt de geboren en getogen Genemuidense.

“Ondanks de onzekerheid in de wereld is het ongekend druk op de woningmarkt. Daarom kunnen we heel goed wat extra handjes gebruiken. Heel fijn dat een bekend gezicht ons komt versterken”, vertelt Bert Vaartjes over de reden waarom het makelaarskantoor opnieuw een nieuwe medewerker zocht.

Dat enthousiasme is absoluut wederzijds, lacht Charlotte. “De afgelopen jaren studeerde ik Officemanagement aan de Zwolse Hogeschool Windesheim. In die periode heb ik een paar keer gewerkt in de binnendienst bij Bonthuis Vaartjes. Toen merkte ik al dat dit een leuk bedrijf is. De hartelijkheid onderling en naar de klanten toe is wat ook bij mij past. De eerstkomende (drukke) tijd ga ik vooral Freek en Piet administratief ondersteunen en hen zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Naast de prettige sfeer bij Bonthuis Vaartjes viel Charlotte tijdens de vorige periodes ook voor het vak. “Absoluut. Op een makelaarskantoor help je mensen op alle mogelijke manieren bij het kopen of verkopen van een woning. Juist de combinatie van het commerciële en sociale aspect spreekt mij enorm aan. Geen huis is ook hetzelfde, waardoor elk proces weer anders is en dat maakt het heel divers. Het is voor mij een droom om in dit vak verder te gaan. Daarom ben ik heel blij met deze stap!”

In haar vrije tijd besteedt Charlotte veel tijd aan vrienden en familie. “Al ziet dat er in de huidige tijd helaas wel anders uit dan anders. Ik ben een persoon die echt van gezelligheid houdt, ook wat dat betreft zit ik bij Bonthuis Vaartjes helemaal op mijn plek. Dit is een heel gezellig bedrijf.” 

Bonthuis Vaartjes Makelaars is dé NVM Makelaar in de gemeente Zwartewaterland., met kantoorvestigingen in Zwartsluis en Genemuiden. Het team bestaat in totaliteit uit 10 medewerkers.